Sådan får du et sundt og velplejet skæg

Sådan får du et sundt og velplejet skæg

Dette indhold er sponsoreret 

Vil du have noget skæg, der er silkeblødt at røre ved og som ser velplejet ud? Så skal du overveje at optimere din skægplejerutine! Hvis du har fuldskæg, overskæg eller bare kæmper med at vokse noget skæg, så skal du sørge for at pleje skægget og huden under godt. Det er med til at styrke din skægvækst, så det kan vokse sig endnu vildere og flottere. Læs med i denne artikel, og hør mere om, hvordan du får sundt og velplejet skæg.

1. Overvej skægolie til dit skæg

Hvis du er stoppet med at barbere dig, så skal du stadigvæk sørge for at pleje din hud indenunder skægget. Ellers kan det blive meget ru og ikke så rart at røre ved. Det går jo ikke, at du ikke kan kysse din partner, uden hun får skægpest på sin hage. Derfor kan skægolie redde dig. På denne måde bliver dit skæg rart at røre ved og føles blødt. Den giver også huden fugt indenunder takket være skægolien. Du vil få det mest attraktive og soigneret skæg, du nogensinde har haft!

2. Husk at trimme det

Uanset hvilken skægtype du har, så er det vigtigt, at du sørger for at trimme det. Det er ligesom hår – man skal ikke lade det vokse og gro ud til alle sider. Hvis du har noget kortere skæg, så kan du nøjes med at trimme det med en almindelig skægtrimmer. Barberskrabere kan være meget hårde ved din hud og derfor kan du supplere med skægolie for at give det fugt bagefter, du er færdig med at barbere dig. Hvis du har fuldskæg, så vil der tilkomme en masse arbejde fra din side om at passe godt på det. Der er nogle, der bruger en saks, hvis de har meget langt skæg. Her er et godt tip, at du bruger en kam til at frisere dit skæg med.

3. Skægpleje

Hvis du oplever, at du har meget rødme eller generel irritation på din hud omkring dit skæg, så kan ordentlig skægpleje være løsningen på problemet. De fleste produkter indenfor skægpleje er lavet på naturlige produkter, og vil derfor ikke være for skrappe overfor din hud. Disse naturlige ingredienser vil ikke irritere din hud og gøre det mere rødt end nødvendigt. Du kan også sagtens bruge skægpleje, hvis du ikke har fuldskæg eller bare har små skægstubbe, der er ved at vokse ud og klør gevaldigt.

Kommenter

Relaterede Indlæg

5 sjove sportsgrene, du kan kaste dig ud i

5 sjove sportsgrene, du kan kaste dig ud i

Gadgets: Fede ting til hjemmet

Gadgets: Fede ting til hjemmet

Gaming mus test – De 7 bedste gamer mus på markedet

Gaming mus test – De 7 bedste gamer mus på markedet

Julekalender med sexlegetøj til mænd – Sinful julekalender

Julekalender med sexlegetøj til mænd – Sinful julekalender

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Seneste produkttests