Sådan får du styr på gælden ved at samle lån

Sådan får du styr på gælden ved at samle lån

Dette indhold er sponsoreret

Hvad tænker du, når du hører ordet “privatøkonomi”? Mange forbinder det med noget, der bare køre og som man egentlig ikke skal tænke så meget over, fordi det er bøvlet eller svært at forstå. Og det er ærgerligt, fordi det eksempelvis er enkelt at spare (mange) penge hver måned ved at samle sine eksisterende lån ét sted i modsætning til at have dem spredt over flere långivere. 

Når du vil samle lån foregår det rent lavpraktisk ved, at du låner et beløb hos en bank, der svarer til beløbet af din samlede gæld, og bruger pengene til at betale lånene ud hos alle de andre banker. Det kan umiddelbart lyde besværligt, men faktisk er det en simpel manøvre, der typisk ikke tager mere end et par timer, og besparelsen viser sig ved, at du får en lavere rente på hele din gæld, plus du slipper af med en række gebyrer fra hver bank. 

Hvad er et samlelån?

Et samlelån er et lån, der giver dig mulighed for at samle flere lån og kreditter hos én udbyder. Det minder på mange måder om refinansiering, hvor du omlægger dit eksisterende lån for enten at opnå en bedre rente eller kursgevinst, som man ser mange indehavere af realkreditlån gøre i øjeblikket for at barbere flere hundrede tusinde kroner af gælden.  

Her er samlelån dog noget mere simplet, da omlægningen foregår ved, at dine nuværende lån bliver indfriet, typisk af den bank, du låner pengene af, og så kører betalingen derfra helt automatisk. Det koster ikke andet, end et oprettelsesgebyr, der typisk svarer til et par hundrede til et par tusinde kroner, at få et samlelån i modsætning til en omlægning af et realkreditlån, der nemt kan koste hundredetusind kroner. 

De fleste kan få et samlelån, da det er med til at forbedre økonomien hos dem, der får det, så det er ikke nær så svært at blive godkendt til lånet, som andre former for lån medmindre du er registreret som dårlig betaler i eksempelvis RKI. 

Brug en prissammenligningside til at finde det bedste samlelån

Når du har besluttet dig for at få et samlelån, er det decideret fjollet ikke at gå efter det absolut billigst mulige af slagsen. Her er det en kanon ide, at lave en ansøgning hos en af de prissammenligningssider, der findes i Danmark, og som udelukkende beskæftiger sig med lån og samlelån. LendMe er den største af sin slags i Danmark, og arbejder sammen med 17 forskellige banker om samlelån. Det gør det muligt for dig at samle dine lån og kreditter ét sted, men også at finde det billigste lån uden at skulle henvende dig personligt hos alle bankerne. Det ville være alt for besværligt og uoverskueligt. 

LendMe er en god mulighed for dig, hvis du gerne vil have et samlet lån til en lav rente. Du kan ansøge om et samlelån på LendMes hjemmeside, hvor du blot skal udfylde en ansøgningsformular. 

Herefter vil du modtage et tilbud fra LendMe, der viser dig den rente og de omkostninger, som du vil skulle betale ved et eventuelt lån. Det er en god idé at danne sig et overblik over de forskellige muligheder, inden at du accepterer, så du er sikker på at få det bedste lån. Når du vil acceptere et tilbud, gøres det nemt med NemID eller MitID. 

Alle banker hos LendMe tilbyder en konkurrencedygtig rente, da de er specialiserede i at tilbyde lån, og dermed kan du nemt og hurtigt få et overblik over lånemarkedet. Det er gratis og uforpligtende at indhente tilbud hos LendMe.

Fordele ved at have et samlelån

Du kan samle flere lån og kreditter i ét lån og dermed have færre regninger at holde styr på hver måned, ofte får du en bedre rente, og du har mulighed for at forlænge din afbetalingstid, så du hver måned har mindre at betale af på dit lån. Nogle gange kan det være muligt at fravælge forsikringer, som du har på dine tidligere lån, når du samler dem i ét nyt lån.

Kommenter

Relaterede Indlæg

Giv din partner en Valentinsdag hun aldrig glemmer 🧡

Giv din partner en Valentinsdag hun aldrig glemmer 🧡

Hvad er en penis forlængelse og hvilken type er bedst?

Hvad er en penis forlængelse og hvilken type er bedst?

Julegaveønsker: Mærkevarer tøj til mænd

Julegaveønsker: Mærkevarer tøj til mænd

Mandegaver: 6 gode julegaveønsker

Mandegaver: 6 gode julegaveønsker

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming