Sådan finder du den helt rigtige kvalitetsseng

Sådan finder du den helt rigtige kvalitetsseng

Dette indhold er sponsoreret


Du har sandsynligvis haft en periode i dit liv, hvor du måtte nøjes med tynde madrasser, sovesofaer og dårlige senge. Men jo ældre vi bliver, jo tydeligere bliver det også, at livet simpelthen er for kort til at sove dårligt. Det er heller ikke godt for dit helbred, hvis du sover dårligt eller sover for lidt. Det er altså vigtigt, at du sørger for at have de bedste forudsætninger i hjemmet for at kunne få en god nattesøvn. Derfor har vi i denne artikel samlet et par forslag til kvalitetssenge, der kan forbedre din søvn.

King size seng: Sov som en konge

Som mand er det ekstra vigtigt at få en god og lang nattesøvn. Hvis du sover dårligt eller for lidt, kan det resultere i et fald i dit testosteronniveau og give dig en dårligere præstationsevne samt langsommere reaktionsevne, og det er der jo ingen mand, der ønsker sig. Hvis du vil undgå dette, bør du kigge efter en såkaldt king size seng. En king size seng er perfekt til manden, der har brug for masser af plads – og det er i bund og grund nok noget, som alle os mænd har brug for. Hvis du ikke ønsker at gå på kompromis med hverken kvalitet eller funktionalitet, bør du tjekke en forhandler som Sengetid ud. De har nemlig et stort udvalg af håndlavede king size senge i kvalitetsmaterialer. Find king size senge her, hvis du drømmer om at sove som en konge.

Elevationsseng: Det multifunktionelle valg

En elevationsseng kan nemt forveksles med en almindelig kontinentalseng, fordi de udseendemæssigt ligner hinanden. Der er dog en verden til forskel mellem de to sengetyper. En elevationsseng rummer en masse smarte funktioner, der bidrager til at optimere søvnkvaliteten. Med en elevationsseng kan du nemlig tilpasse sengen efter din krops stilling. Hvis du eksempelvis godt kan lide at se en fodboldkamp i fjernsynet eller læse en bog, inden du lægger dig til at sove, så kan du med en elevationsseng tilpasse sengen efter, om du er siddende eller liggende. Derfor er en elevationsseng altså én af de mest anbefalelsesværdige sengetyper, og her tilbyder Sengetid også et hav af elevationssenge, som endda er produceret hjemme i Danmark. På den måde sikrer du dig også, at din nye seng er produceret under gode og bæredygtige arbejdsforhold.

Den rigtige madras

Selvom sengetypen er vigtig, så er det selve madrassen, der er udslagsgivende for kvaliteten af din søvn. Madrassen er alfa og omega i forhold til, hvordan du ligger og sover i din seng. I forbindelse med valg af madras skal du sørge for at kigge på dig og din krops individuelle og unikke behov. Valget af fjedre i madrassen afhænger eksempelvis af din kropsvægt, for jo mere du vejer, jo mere modstand har din krop behov for fra madrassen for at kunne opretholde en korrekt soveposition. De fleste sengeforhandlere vil mere end gerne hjælpe dig, så tag en snak med dem om dine behov, før du køber en ny madras.

Se mere bolig her: Bolig

Kommenter

Relaterede Indlæg

Giv din partner en Valentinsdag hun aldrig glemmer 🧡

Giv din partner en Valentinsdag hun aldrig glemmer 🧡

Hvad er en penis forlængelse og hvilken type er bedst?

Hvad er en penis forlængelse og hvilken type er bedst?

Julegaveønsker: Mærkevarer tøj til mænd

Julegaveønsker: Mærkevarer tøj til mænd

Mandegaver: 6 gode julegaveønsker

Mandegaver: 6 gode julegaveønsker

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Gaming

Seneste produkttests