Sådan laver du en god entrecote på grill

Sådan laver du en god entrecote på grill

Hvad er bedre end et godt og veltilberedt stykke kød? Intet! Men det kan være svært at mestre den perfekte tilberedning af kød – vi har derfor samlet en guide til, hvor du laver en god entrecote på grill. 

Først ser vi på forberedelserne – grillen skal startes, således den har nået rette temperatur, når entrecoten skal på grillen. Du skal kun kunne holde din hånd inde over grillen i få sekunder før det brænder – og så er grillen klar til kødet.

Kødet skal dog også forberedes – entrecote er et magert stykke kød, som har massere smag – og det bør derfor ikke overdynges i krydderier. Brug blot lidt salt og peber til at krydre bøffen. Entrecoten kan med fordel pensles med lidt olivenolie inden salt og peber – så er du sikret en god entrecote på grill. Bøfferne skal være stuetemperatur når de skal steges. 

Når bøffen steges, skal den have cirka 2 minutter på hver side – er bøfferne meget tykke, eller ønsker man dem mere medium / done, kan de steges lidt ekstra tid på indirekte varme. 

Når bøfferne er stegt, bør du lade dem hvile et par minutter før servering – så er du sikret en godt stegt entrecote på grill, som er tilpas mør. Hvis du vil toppe op på smagen, kan du altid lægge et stykke kryddersmør eller hvidløgssmør på bøffen inden servering. 

Forslag til servering:

Kommenter

Relaterede Indlæg

Vild lyd: JBL L100

Vild lyd: JBL L100

Træning: Hvad er pre workout?

Træning: Hvad er pre workout?

Fem bud på god hudpleje til mænd

Fem bud på god hudpleje til mænd

Fed Herman Miller stol til gaming

Fed Herman Miller stol til gaming

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Gaming

Seneste produkttests