
Sådan laver du en ond pasta carbonara
Annonce
Plej dine tømmermænd med en cremet og lækker pasta carbonara
Alle elsker en god omgang pasta carbonara, og det er faktisk ikke så svært at lave selv.
Der er mange meninger om, hvordan en rigtig pasta carbonara skal laves. Her får du James Prices bud på en ægte og lækker pasta carbonara.

Det skal du bruge til din pasta carbonara
- 350 gram tørret spaghetti
- 125 gram pancetta (en god tørret bacon kan også bruges)
- 2 æg og en æggeblomme
- 50 gram pecorino
- 50 gram parmesan
- Friskkværnet peber
Sådan gør du
Sæt en stor gryde med godt saltet vand over.
Skær pancettaen i tykke skiver, og derefter i strimler. Steg på en pande til det meste af fedtet er smeltet fra, og stykkerne er let gyldne. Sluk derefter for panden.
Kom spaghettien i gryden, og kog den al dente, så den stadig har lidt bid. (et sted mellem 8-9 minutter afhængig af pastamærket)
Mens pastaen (spaghettien) koger, river du de to oste, pecorino og parmesan.
Slå æggene ud i en skål og pisk dem sammen. Rør derefter osten godt sammen med æggene. Krydr massen med en god portion friskkværnet peber.
Når pastaen er al dente, tænd for panden med pancettaen igen, og bland pastaen godt sammen med pancettaen. Sluk derefter for panden.
Rør ægge- og ostemassen sammen med pastaen og bland det hurtigt. Tilsæt lidt pastavand, mens du stadig rører rundt.
Servér med det samme.
Kværn gerne lidt ekstra peber og drys ekstra parmesan over hver portion.
Sådan opnår du den lækreste pasta carbonara til dine tømmerbobs – Velbekomme!
Annonce