
Annonce
Lav dine helt egne sprøde hjemmelavet flæskesvær!
Selvom du nok har fået flæskesteg i lange baner til jul, så skal du ikke snydes for sprøde og lækre flæskesvær i det nye år. Du kan lave hjemmelavet flæskesvær til dine tømmermænd i morgen, som en topping i en lækker burger eller som en hurtig snack til dine nytårsgæster.
Det er faktisk slet ikke så svært, som man skulle tro! Se med her, og lær hvordan du laver denne herlige snack til dig selv!

Opskrift på hjemmelavet flæskesvær
Det skal du bruge:
- 500 gram svinehud
- Salt
Sådan gør du:
Tænd din ovn på varmluft med 210 grader. Skær svinehuden ud i passende strimler. Kog dine strimler i noget letsaltet vand i godt 15 minutter, før de tages op.
Lad dine strimler dryppe godt af og fordel dem hernæst på en bageplade med bagepapir. De skal lægge med god afstand mellem hinanden.
Et godt trick er her, at du lægger endnu et stykke bagepapir oven på dine strimler. Det gør nemlig, at din ovn ikke bliver helt fedtet til. Bare sørg for at lægge nogle skeer eller gafler ovenpå, så bagepapiret ikke blæser af, når strimlerne skal bages indeni ovnen.
Bag dine strimler et sted mellem 30-40 minutter (indtil de er puffet godt op), og lad dem køle og dryppe af. Fordi strimlerne har kogt i saltet vand, så vil strimlerne allerede nu være saltet. Men hvis du synes, at der mangler mere salt, så drys lidt ovenpå dine strimler.
Nu er de klar til servering, værsgo!

Annonce - Væsentlige vilkår