Sådan pifter du samlejet op med sexlegetøj

Sådan pifter du samlejet op med sexlegetøj

Dette indhold er sponsoreret

Mange mænd har i mange år set brugen af sexlegetøj som et nederlag. Det har de, fordi de ser det som et nederlag, at der skal assistance til, så de kan få deres kæreste eller kone til at få en orgasme. Men i virkeligheden, så skal man ikke se sexlegetøj som sin fjende, men derimod som ens bedste ven. Specielt hvis man køber sexlegetøj til par, som virkelig kan pifte sexlivet op.

Sexlegetøj kan være spændende for jer begge

Selvom du måske har været en af de mænd, som har set sexlegetøj som fjenden, så bør du overveje at gøre brug af det med din kæreste eller kone. Det er i dag muligt at få alverdens ting, som kan gøre det spændende for jer som par at tage i brug. Vi anbefaler, at du bestiller en lille vibrator, noget reb, og måske en fin lille pisk. Blid BDSM er der rigtig mange kvinder der tænder på, og det kan være meget ophidsende for en selv som mand, hvis man står og har ’magten’ i sengen.

En vibrator giver blot ekstra nydelse

Det er de færreste kvinder som kan komme udelukkende af penetration. Derfor anbefaler vi, at du køber en vibrator, som I kan tage i brug sammen i ny og næ. På den måde kan du give din kæreste eller kone ekstra nydelse, selvom du tager hende som du plejer.

Hvis du ikke selv kan administrere at styre en vibrator, samtidig med du fokuserer på det andet, så giv den til hende. Lad hende gøre, så det er ekstra godt. Når hun får en orgasme den vej, så vil du med garanti ikke have fortrudt det.

Lad hende bruge sexlegetøj alene også

At din kæreste eller kone vælger at bruge sexlegetøj, uden du er med, det skal du ikke se som et nederlag. Når du tænker denne tanke, så husk at tænke på, om du ikke også selv har onaneret, når du har været alene. Alle mennesker har lyster, og bare fordi man også vil tilfredsstille sig selv, så betyder det ikke, at man ikke vil være sammen med sin partner.

Faktisk, så vil du højst sandsynligt opleve, at din kæreste har lyst til mere sex. Det vil du, fordi kroppen kan blive afhængig af de endorfiner, som bliver udledt, når hun bliver tilfredsstillet. Så lad endelig din kæreste bruge sexlegetøjet alene, og sammen med dig!

Kommenter

Relaterede Indlæg

Giv din partner en Valentinsdag hun aldrig glemmer 🧡

Giv din partner en Valentinsdag hun aldrig glemmer 🧡

Hvad er en penis forlængelse og hvilken type er bedst?

Hvad er en penis forlængelse og hvilken type er bedst?

Julegaveønsker: Mærkevarer tøj til mænd

Julegaveønsker: Mærkevarer tøj til mænd

Mandegaver: 6 gode julegaveønsker

Mandegaver: 6 gode julegaveønsker

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming