Sådan udnytter du pladsen i en kabinekuffert til fulde

Sådan udnytter du pladsen i en kabinekuffert til fulde

Dette indhold er sponsoreret.

Hvis du har planer om kun at rejse med en kabinekuffert, kan det være nødvendigt at udnytte pladsen til det maksimale. Der findes flere tricks, som du kan benytte dig af i denne forbindelse. Derfor er det faktisk muligt at få plads til rigtig meget i en kabinekuffert.

Er du nysgerrig efter at vide mere om, hvordan du bedst pakker din kuffert til håndbagage, skal du blot læse med herunder.

1. Få det visuelle overblik

Start med at lave en liste over alt, hvad du skal have med. Når du har lavet denne liste, finder du alle tingene frem. Det bedste vil være at lægge det hele frem på gulvet eller spisebordet. På den måde kan du få et godt overblik over alle dine ting.

Ligeledes er det også en god måde at sikre, at du ikke glemmer at få pakket noget. Desuden bliver det lettere at pakke på fornuftig vis, når du ved konkret, hvad du skal have med. Derfor er det bestemt værd at bruge et par minutter på at lægge det hele frem.

2. Rul tøjet sammen

Der er faktisk flere fordele forbundet med at rulle dit tøj sammen. Først og fremmest kan det hjælpe dig med at undgå skarpe folder i bukser og jakker. Hvis du f.eks. skal have et jakkesæt eller skjorter med, er det en fordel at rulle det sammen.

Derudover er det også lettere at pakke dit tøj helt tæt i kufferten, hvis det er rullet sammen. I dag har de fleste hoteller et strygebræt og -jern, du kan få lov til at låne. Det vil derfor ikke være et problem, at du har rullet dit tøj sammen i kufferten.

3. Hæld shampoo osv. på små flasker

De fleste hoteller har sørget for shampoo og balsam, men mange foretrækker at have sit eget med. Er det også tilfældet for dig, så undlad at tage en stor flaske med. Køb i stedet nogle små flasker, som du kan hælde alt fra shampoo til bodylotion over i.

Der er ikke nogen grund til at fylde din kuffert med shampoo eller creme til flere måneder. Du kan købe små flasker til dette i f.eks. Matas eller Normal. Husk desuden at pakke det, så det er nemt at finde frem, når du skal gennem security i lufthavnen.

Slutteligt er det også værd at nævne, at du bør udnytte de små huller, der opstår i kufferten. Det kan f.eks. være, at du kan finde plads til et par underbukser, en ledning eller noget tredje.

Relaterede Indlæg

5 sjove sportsgrene, du kan kaste dig ud i

5 sjove sportsgrene, du kan kaste dig ud i

Julekalender med sexlegetøj til mænd – Sinful julekalender

Julekalender med sexlegetøj til mænd – Sinful julekalender

El tandbørste bedst i test – Den bedste elektriske tandbørste i test

El tandbørste bedst i test – Den bedste elektriske tandbørste i test

Mand, kend din (og kvindens) krop

Mand, kend din (og kvindens) krop

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Gaming

Seneste produkttests