Sådan undgår du dårlig ånde på en date

Sådan undgår du dårlig ånde på en date

De fleste af os har nok prøvet at stå med foden halvt ude af døren, hvor vi lige hurtigt tjekker om vi har dårlig ånde, inden vi skal på date med hende den dejlige. Sommetider må vi nok erkende, at ånden ikke er helt så god, som den burde være.

Til os der har stået i en situation med dårlig ånde, har vi her hos Mandeportalen undersøgt, hvordan vi kan komme problemet til livs, så vi ikke står i samme situation fremadrettet.

Der er mange midler mod dårlig ånde

Heldigvis for os, som døjer med dårlig ånde i ny og næ, så er der mange midler mod det. Det kan være noget så simpelt, som at købe mint pastiller, som hjælper ånden, eller måske en spray, til at sprøjte i munden. Begge løsninger er løsninger, som du kan tage med dig rundt, så du kan sørge for at have god ånde døgnet rundt, uanset hvad du skal.

Hvis man gerne vil forberede sig lidt inden man skal afsted, så er det en god idé at gøre noget så simpelt som at børste sine tænder godt, og måske endda spice det lidt op med en omgang mundskyl. Begge ting hjælper en med at få god ånde, da det fjerner bakterier og eventuelle madrester fra munden, som kan være skyld i den dårlige ånde.

Børst dine tænder hver dag

Det burde ikke være nødvendigt at tilføje dette som et tip til, hvordan du undgår dårlig ånde. For lad os nu være ærlige gutter, vi burde alle sammen børste vores tænder hver dag, og mindst 2 gange om dagen. Det hjælper ikke kun med dårlig ånde, men sikrer også, at vi ikke får huller i tænderne, en ulækker tunge og generelt god mundhygiejne.

Sørg derfor for, at du børster dine tænder mindst morgen og aften, hvor aften er den vigtigste ift. bakterier, og morgen er den vigtigste ift. at få en god ånde, som holder hele dagen lang.

Hvis det ikke hjælper at børste dine tænder dagligt, så begynd at brug mundskyl hver gang du børster dem, og køb evt. en anden tandbørste eller skift din tandpasta ud.

 Hvis du følger ovenstående råd, og helgarderer dig med daglig mundhygiejne samt tilføjelse af pastiller og andet, så er du med garanti klar til din næste date, hvor du ikke skal være bange for at skræmme hende væk, fordi du har en utrolig dårlig ånde.

Se mere livstil her.

Kommenter

Relaterede Indlæg

Guide: Sådan får du en tæt barbering

Guide: Sådan får du en tæt barbering

Guide: Sådan klipper du din hund selv

Guide: Sådan klipper du din hund selv

Kan man klippe en hund med en almindelig trimmer?

Kan man klippe en hund med en almindelig trimmer?

Hvor mange mAh skal en powerbank have?

Hvor mange mAh skal en powerbank have?

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming