Sådan undgår du parkeringsbøder

Sådan undgår du parkeringsbøder

Dette indhold er sponsoreret

Er du for sent på den og har du ikke tid til at finde en parkeringsplads? Rigtig mange smider bare slæden ved den nærmeste kantsten og håber den går. Det er dog i de færreste tilfælde at man undgår en bøde, da parkeringsvagter patruljerer gaderne tynde som sultne rovdyr. De fleste af os har prøvet at komme ned til sin bil og se den gule seddel i vinduet, hvorefter vi skal håndtere vores raseri og irritation over bøden, men også over at vi ikke bare parkerede ordentligt. Heldigvis findes der metoder, til hvordan man helt undgår parkeringsbøder. Hvis dette lyder som noget for dig, så kan du læse mere i denne artikel.

Find gratis parkering

Det siger lidt sig selv. I stedet for at smide bilen et sted hvor man ikke må parkere, eller parkere ulovligt på andre måder, bør man finde ud af hvor man må parkere gratis. Det kan selvfølgelig være svært, hvis man kun er på besøg eller har et ærinde i byen, men det kan betale sig at researche parkeringspladser inden man ankommer. Det er nemlig muligt at parkere gratis mange steder, man skal bare finde ud af hvor.

Snyd parkeringsvagten

En anden metode er, at man kan snyde parkeringsvagterne ved at time sin parkering. Find et sted hvor man må parkere 2-3 timer og sæt derefter en timer på din telefon, til 5 minutter før parkeringen udløber. Når alarmen går, smutter du ned og kører en omgang på parkeringspladsen, og finder en ny plads. Herefter stiller du bare din p-skive, som om du lige er ankommet. Hvis du har en elektronisk p-skive er det endnu lettere. Du starter bare din bil, bakker et par meter tilbage og kører ind i båsen igen. Så vil den elektroniske p-skive nulstille sig selv, til det tidspunkt du slukkede bilen på.

Invester i en elektronisk p-skive

Hvis dit problem med parkeringsbøder, bunder i glemsomhed i forhold til at stille din p-skive, så kan du spare dig selv for rigtigt mange penge, ved at investere i en elektronisk en af slagsen. Så snart du parkerer og slukker din bil, stiller skiven sig selv og du skal ikke bekymre dig om at komme ude af indkøbscentret og se en gul seddel i din forrude. Der findes utroligt mange på markedet, så hvis du vil være sikker på at finde den bedste, så søg på Google efter ”elektronisk p skive test” og slip for at undersøge det selv.

Kommenter

Relaterede Indlæg

Giv din partner en Valentinsdag hun aldrig glemmer 🧡

Giv din partner en Valentinsdag hun aldrig glemmer 🧡

Hvad er en penis forlængelse og hvilken type er bedst?

Hvad er en penis forlængelse og hvilken type er bedst?

Julegaveønsker: Mærkevarer tøj til mænd

Julegaveønsker: Mærkevarer tøj til mænd

Mandegaver: 6 gode julegaveønsker

Mandegaver: 6 gode julegaveønsker

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming