Se denne vilde gadget – Stødet får dig til at stoppe med at snorke

Se denne vilde gadget – Stødet får dig til at stoppe med at snorke

Snorker konen? Eller klager hun over, at du gør? Så er det måske på tide at møde det bedste middel mod snorken: Stød. Yes, du hørte rigtigt, vi kan løse hverdagens problemer med stød.

Firmaet Omnibel har nemlig udviklet en lille gadget, som du sætter på panden, når du går i seng, og så hjælper den med at undgå snorken – og det gør den ved at give et meget lille stød, når den registrerer snorken fra personen. Du behøver derfor ikke længere at stikke konen en albue eller et kærligt spark som et middel mod snorken – og du slipper selv for samme, hvis det er dig, som snorker.

Mildt stød

Du har måske tidligere prøvet gadgets, som giver stød – f.eks. et stød halsbånd, og de kan virke som et lidt voldsomt anti snorke middel, men denne gadget er noget helt andet – stødet, den giver, er ikke nok til at gøre ondt, men det er lige præcis nok til at stoppe brugeren, selv hvis de snorker meget. Det er slut med ukomfortable ørepropper mod snorken!

Fremtiden

I fremtiden vil det måske være muligt at løse problemer som snorken helt med chips direkte i hjernen. Lyder det for futuristisk? Man er faktisk allerede begyndt at teste hjerneimplantater mod depression, så måske fremtiden er tættere end du tror.

Se også: Ring introducerer en mini drone der patruljerer dit hjem når du ikke er der

Relaterede Indlæg

Bedste fjernstyret båd i test

Bedste fjernstyret båd i test

Bedste fjernstyret flyvemaskine i test

Bedste fjernstyret flyvemaskine i test

Hvordan virker en smartwatch?

Hvordan virker en smartwatch?

Hvad er mAh?

Hvad er mAh?

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Vi elsker motorer!

Gaming

Seneste produkttests