Ser du også Boligkøb i blinde?

Ser du også Boligkøb i blinde?

Kan du heller ikke få nok af Boligkøb i blinde?

Boligkøb i blinde omhandler et par som giver to eksperter, en ejendomsmægler og en arkitekt fuldmagt til at købe et hus og renovere huset på parrets vegne. Og det er alt sammen uden, at de har set huset først!

En af eksperterne har kompetencer til at købe grimme og slidte huse, mens den anden ekspert kan forvandle dette grimme hus til et pragtfuldt hjem. Hvert afsnit har en ret forudsigelig opbygning, så man kan finde inspiration i de forskellige forvandlinger.

Hvis du er på udkig efter din drømmebolig, men har svært ved at finde det hjem, som du drømmer om, så er dette måske alletiders mulighed for dig. Du kan nemlig ansøge til TV3 om at deltage i programmet. Dog er der ingen garanti for, at du får alt hvad du drømmer om, da det kommer lidt an på det budget, man ligger for eksperterne. Men de fleste personer som deltager i programmet bliver vældig overrasket, når de får at se deres nye bolig.

Camilla Ottesen, som har været med i 5 sæsoner af ”Boligkøb i blinde”, har udtalt, at størstedelen af deltagerne beholder det hus, som er blevet købt, ombygget og indrettet til dem.

Man bliver i hvert fald garanteret en smuk indretning i huset. Men om det passer til en kan være en lidt af en smagssag. Dog har du selv mulighed for at stille krav til, hvordan huset nogenlunde skal se ud, eller det ting du gerne vil have implementeret i huset.

Du kan se alle sæsoner af Boligkøb i Blinde på Viaplay

Relaterede Indlæg

Bedste prada solbriller i test

Bedste prada solbriller i test

Bedste solbriller til mænd i test

Bedste solbriller til mænd i test

Bedste prada solbriller i test

Bedste prada solbriller i test

Bedste ray ban solbriller i test

Bedste ray ban solbriller i test

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Vi elsker motorer!

Gaming

Seneste produkttests