Sexlegetøj til par – bedre julehygge!

Sexlegetøj til par – bedre julehygge!

Julen er over os, og det er derfor vigtigt, at vi husker på at julehygge! Og hvordan gør man det bedre end at hygge med damen? I kan optimere jeres julehygge ved brug af sexlgetøj til par – og der er mange grunde til, at I som par bør bruge sexlegetøj. 

Sexlegetøj til par kan være med til at sætte kulør på jeres sexliv og bringe jer tættere sammen. Brug af sexlegetøj kan også hjælpe jer med at udforske jeres seksuelle grænser og fantasier i et sikkert og trygt miljø. Hvis du f.eks. er interesseret i analleg, men er usikker på at tage springet, kan du prøve at bruge en analvibrator sammen med din partner. Det kan hjælpe dig med at nyde oplevelsen uden at føle, at du tager en risiko. Hvis du på samme måde altid har haft lyst til at prøve rollespil, men var bekymret for, hvordan din partner ville reagere, kan brugen af sexlegetøj hjælpe dig med at få bolden i gang. Kort sagt er der mange grunde til, at det kan være gavnligt at bruge sexlegetøj til par. 

Så hvorfor ikke give det en chance? Måske vil du opdage, at det tager dit forhold til det næste niveau – og nedenfor kan du se de 3 bedste sexlegetøj til par, der hjælper jer med at få sat gang i julehyggen!

Satisfyer Double Classic Par Vibrator

Satisfyer Double Classic Par Vibrator er det perfekte legetøj til par, der ønsker at øge deres nydelse under sex. Med sine 7 bevægelsesmønstre og 3 hastigheder giver den klitorisstimulering til hende, mens den buede, smalle side stimulerer G-punktet. Under samleje kan begge parter nyde vibrationerne og stimuleringen. Den er fremstillet af blød, behagelig silikone og er også vandtæt, hvilket gør den perfekt til brug i badet.

Sinful Opladeligt Fjernbetjent Vibrator Æg

Dette vibrator er fjernbetjent, og kan derfor styres af din partner – eller du kan styre din partner! Ægget har 11 forskellige vibrationsmønstre, som sikrer optimal nydelse under samleje eller på et restaurantbesøg. Den er genopladelig, og kan derfor bruges overalt.

Sinful Happy Rabbit Vibrerende Penisring

Denne penisring er vibrerende, og vil derfor sikre jer begge to optimal nydelse. Penisringen øger jeres nydelse grundet vibrationerne, og derudover kan den både forlænge og forstærke din erektion. Penisringen har 7 vibrationsmønstre.

Kommenter

Relaterede Indlæg

5 tips til skægpleje

5 tips til skægpleje

Rundsav test – Gør livet nemmere med den bedste rundsav

Rundsav test – Gør livet nemmere med den bedste rundsav

Hvad kræver det at blive politimand?

Hvad kræver det at blive politimand?

Hovedtelefoner test – Hvilke er de bedste hovedtelefoner?

Hovedtelefoner test – Hvilke er de bedste hovedtelefoner?

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming