Sidder du klar til formel 1 i dag?

Sidder du klar til formel 1 i dag?

Efter gårdagens kvalifikationsrute sidder vi i klar til et spændende formel 1 løb idag! Gør du også?

I går var der kvalifikation til årets første løb i Bahrain. Der skulle kæmpes om startspositionerne til i dag, d. 20 marts, hvor det hele gælder.

Efter Q1 kunne vi vinke overraskende farvel til McLarens Daniel Ricciardo. Derimod kørte Mick Schumacher overraskende videre til Q2. Det var ret så imponerende! Foruden den australske McLarens kører, så sluttede kvalifikation efter Q1 også for Nikita Mazepin, Kimi Raikkonen, Antonio Giovinazzi og Nicholas Latifi.

Ferrari var magiske

Ferrari viste virkelig, at italienerne skal tages seriøst. Charles Leclerc tog nemlig pole position og Carols Sainz blev nummer tre. På en flot andenplads kom den hollandske verdensmester Max Verstappen ind og nuppede pladsen fra de to italienske Ferrari-biler.

Leclerc var ydmyg om sin pole position, og udtalte efterfølgende, at han ikke var helt tilfreds med sin egen præsentation. Men der var nu fest hos Ferrari, og mon ikke de skålede i deres famøse Ferrari champagne efterfølgende. Vi glæder os til at se Leclerc i dag i den røde Ferrai sammen med den spanske Carlos Sainz.

Mercedes holdet bestående af Lewis Hamilton og George Russell endte overraskende som nummer fem og ni i Q3.

Kevin Magnussens stærke comeback

For små to uger siden fik danske Kevin Magnussen en plads på Haas-holdet igen, og det passer temmelig godt, nu hvor 2022 sæsonen skulle til at skydes i gang. Han endte på en syvendeplads i Q3, trods for at han havde en del problemer med hydraulikken i sin bil.

Magnussen holdte længe i Haas garagen, hvor hans mekanikere forsøgte alt for at få gang i bilen igen. Alligevel sluttede Magnussen flot af med sin position, og vi glæder os til at se, hvordan han klarer sig idag.

Magnussen og resten af Formel 1-feltet kører sæsonens første grandprix klokken 16 i dag (dansk tid). Så hav udstyret klart og parat!

(Løbet kan enten streames på Viaplay eller Yousee).

Kommenter

Relaterede Indlæg

Ny Dexter serie bekræftet

Ny Dexter serie bekræftet

Denne uges babe er Dalaia Becerra Siegmund

Denne uges babe er Dalaia Becerra Siegmund

Bad boys 4 er på vej! – Will Smith Instagram

Bad boys 4 er på vej! – Will Smith Instagram

Ugens babe er Olivia Blais!

Ugens babe er Olivia Blais!

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming