Sinful tilbyder: Årets frækkeste julekalender

Sinful tilbyder: Årets frækkeste julekalender

December nærmer sig med hastige skridt og det er derfor også snart tid til at åbne den traditionelle chokolade-julekalender, som du hvert år får af din mor. Men, tænk hvis du i stedet kunne åbne en kalender fyldt med en anden form for nydelse end chokolade?

Det kan du! Sinful har nemlig igen i år lanceret årets frækkeste julekalender, hvor der gemmer sig 24 frække overraskelser i form af sexlegetøj, erotiske accessoires og blid bondage. Det er den perfekte julekalender til parret, der elsker at udfordre og forkæle hinanden under dynerne.

Julekalenderen fra Sinful kommer i to forskellige udgaver og du kan læse mere om dem hver især herunder.

Sinful Classic Julekalender 2021

Denne julekalender indeholder 24 særligt udvalgte bestsellere og der er ingen tvivl om, at der er lagt op til massevis af leg med din partner. Det er den perfekte mulighed for at udforske hinanden på nye måder og samtidig fylde december med romantik, sex og fræk stemning.

Julekalenderen indeholder alt fra vibrerende legetøj, til accessoires, der kan bruges til forførende forspil og til blid bondage, der giver mulighed for at udforske en ny og spændende side af jeres sexliv.

Du betaler 795 kr. for julekalenderen og får produkter til en værdi af 2300 kr. Du sparer altså penge samtidig med, at du sikrer en fræk december for dig og kæresten.

Sinful Classic Julekalenderen plejer at blive udsolgt hurtigt og du bør derfor skynde dig, hvis dig og din partner skal nå at få fat i en.

Sinful Deluxe Julekalender 2021

Denne julekalender indeholder også 24 frække overraskelser, der består af henholdsvis 16 x forskellige stykker sexlegetøj, 2 x erotiske accessoires og 6 x blid bondage. Denne julekalender adskiller sig fra Sinful Classic Julekalender både pga. indholdet, men også pga. kvaliteten af indholdet.

Med Sinful Deluxe Julekalender får du nemlig nogle eksklusive luksusprodukter til en værdi af 3700 kr. Der er derfor lagt op til mange timers hygge og leg med din partner og med 24 forskellige overraskelser, er der ingen tvivl om, at I får nok at se til i december.

Julekalenderen er altså perfekt til parret, der ønsker at udforske hinanden med luksuriøse produkter. Den indeholder både vibrerende sexlegetøj, der kan bruges til ham og hende, samt accessoires til forspil og blid bondage.

Sinful Deluxe Julekalender plejer at blive udsolgt hurtigt og du bør derfor skynde dig, hvis du vil sikre dig og kæresten en hed december.

Kommenter

Relaterede Indlæg

Sidste chance, hvis du skal med i Løvens Hule!

Sidste chance, hvis du skal med i Løvens Hule!

Indy Harney: En rigtig torsdags godte

Indy Harney: En rigtig torsdags godte

Har du altid drømt om at være Dr Strange?

Har du altid drømt om at være Dr Strange?

Savner du The Grand Tour?

Savner du The Grand Tour?

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Gaming