Skal du have fingrene i en lommelærke? Læs med her!

Skal du have fingrene i en lommelærke? Læs med her!

En lommelærke er altid rar at have med, når man er på farten og gerne vil have en lille skid på! En lommelærke er en praktisk måde at have sin alkohol med sig rundt omkring. 

De findes efterhånden i mange former, farver og variationer. Hvis du ønsker dig en lommelærke, men har måske ikke fundet den ideelle endnu, så kan du få inspiration her og hvis ikke din egen helt nye lommelærke.

Se tre bud på suveræne lommelærker herunder

Hammered Effect Mini Hip Flask 100ml

Denne lommelærke er i den klassiske stil, som man også har dem fra piratfilm. Den klarer jobbet og ser knald godt ud. Det er en smart lille lommelærke med en ’hammered’ effekt. Det giver den et meget rustikt og autentisk udseende, som om nogen har hamret på den. 

Der kan være 100 ml af dit absolut favorit spiritus eller likør. Den er genial til drengeaftenen, hvor der måske skal køres et peaky blinders tema. 

Laguiole Lommelærke med 2 kopper

Hvis man ønsker en lommelærke, som man kan dele lidt ud af, så er denne lommelærke perfekt at have med på farten. Den er nemlig udstyret med 2 kopper, en til sig selv og en til sin makker.

Dette sæt er noget både dig og din makker/nærmeste vil få glæde af. Den fås i cognac læder med en smart holder til kopperne, som bliver knappet på ovenpå låget. Den fylder ingentin og har nogle flotte ekstra detaljer. En særdeles god og unik lommelærke.

Laguiole Lommelærke og Jagtkniv sæt

Dette sæt er for ham, der elsker at være på vandre- eller skovture. Man får alt det gode med til turen – lidt godt at holde sig varm på og en kniv til alt det praktiske. Lommelærken har det klassiske look og en overflade af læder samt metal.

Kniven er fremstillet i træ og jern, det giver hele sættet et naturligt og stilet look. Man skal dog passe på ikke at være for beruset, når man hiver kniven frem!

Kommenter

Relaterede Indlæg

Fem fitness gadgets til mænd

Fem fitness gadgets til mænd

Fem musthave gadgets til bilen

Fem musthave gadgets til bilen

Limited Edition – Wavell Sound Master 2

Limited Edition – Wavell Sound Master 2

Vild lyd: B&O Beosound Shape

Vild lyd: B&O Beosound Shape

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Seneste produkttests