Skal du købe en forlovelsesring?

Skal du købe en forlovelsesring?

Det er måske en af de største beslutninger, du kommer til at træffe i dit liv, når du skal vælge en forlovelsesring og det er derfor vigtigt, at du vælger rigtigt.

Lang historie kort. I har været kærester i mange år og det er nu ved at være på tide, at I bliver mand og kone. Du skal derfor finde en forlovelsesring og det er ikke så nemt, når det er den ring, som hun nok aldrig kommer til at glemme. Den skal derfor være smuk. Den skal faktisk ikke bare være smuk, men også gerne uforglemmelig. Og så skal den faktisk være både så smuk og uforglemmelig, at du er sikker på, at hun siger ‘ja’, når du er på knæ foran hende.

Vi forstår godt, hvis det føles som en umulig opgave. Der er så mange ringe at vælge imellem og du vil selvfølgelig gerne vælge den rigtige. Vi har derfor – i samarbejde med en række kvinder – lavet en liste over de forlovelsesringe, som vi er vilde med.

Og husk nu på: hun skal nok blive glad, uanset hvilken ring du vælger. Hun har sikkert ventet længe på, at du skulle gå på knæ, så for hende er ringen mest af alt et symbol på din kærlighed.

Hvis du er helt på bar bund, så kan du herunder se nogle god bud på en forlovelsesring!

Kommenter

Relaterede Indlæg

Sådan skal du binde slips

Sådan skal du binde slips

Dagens babe er Carli Lyn

Dagens babe er Carli Lyn

Haupt Lakrits er verdens dyreste lakrids

Haupt Lakrits er verdens dyreste lakrids

Dagens babe Kelly Vanden

Dagens babe Kelly Vanden

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Gaming