Skal du overnatte i et tiny house?

Skal du overnatte i et tiny house?

Det er blevet mega populært med at bo i små huse. Det er vildt, hvor meget man kan få ud af så små kasser. Tiny houses er blevet et verdensomspændende trend, også her i Danmark. Du kan komme til at bo i nogle af de mindste huse, der findes. Eller i hvert fald bare opleve det for en dag eller to!

Kvadratmeterne i disse tiny houses er altid udnyttet til det maksimale, så du kan få en mega fed oplevelse med enten din kæreste, partner eller vennerne.

Det er den perfekte løsning, hvis man gerne vil prøve at overnatte i noget andet end et hotelværelse. Det er både fedt, men samtidig enkelt og overskueligt. Du er tæt på naturen, og får måske en tiltrængt break fra hverdagens hektiske program.

Hvad er et tiny house?

Et tiny house er helt enkelt et lille hus. Der er ikke så meget andet i det end det.

Det passer perfekt til dig, der har en travl hverdag, og ikke vil betale en dyr husleje for masser af plads, som du ikke bruger. Du får alle de ting, et hjem skal have, men på meget mindre plads. Du kan få installeret en vaskemaskine, opvaskemine, kogeplade og velfungerende toilet i dit tiny house. Så skal du ikke benytte dig af naturens faciliteter, medmindre det er noget du præferer. Vi dømmer ingen!

Kan du bo i et tiny house?

Hvis du vil have fingrene i et tiny house, så kan du nemt få det. Du kan både vælge et hus på hjul, men også bare et helt almindeligt stillestående. Der er flere virksomheder i Danmark, der kan lave dit helt eget tiny house, hvis du drømmer om at have et stående i din baghave. Så kan du koble den til din bil, og tage huset med dig på farten og overnatte i nogle af de mest skønne områder i Danmark!

Der findes også tiny houses, der lejes ud som Airbnb, så hvis du vil afprøve de små hytter inden du beslutter dig for at købe, så gør du bare det.

Du kan se i galleriet nedenfor nogle af de steder, du kan leje et tiny house her i Danmark eller i nabolandene Sverige og Norge!

Kommenter

Relaterede Indlæg

Hvad er forskellen på en græstrimmer og en buskrydder?

Hvad er forskellen på en græstrimmer og en buskrydder?

Guide: Hvordan bruger man en græstrimmer

Guide: Hvordan bruger man en græstrimmer

Guide: Forskellige typer barbermaskiner og deres fordele

Guide: Forskellige typer barbermaskiner og deres fordele

Sådan vælger du den bedste barbermaskine: En omfattende guide

Sådan vælger du den bedste barbermaskine: En omfattende guide

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming