Film premiere på den danske gyser: Speak No Evil

Film premiere på den danske gyser: Speak No Evil

Skal du se Christian Tafdrups danske gyser Speak No Evil i dag?

Hvis du har set eller hørt om En Frygtelig Kvinde, så kender du nok til Christian Tafdrup. Han er en dansk filminstruktør, der har gjort sig særlig bemærket i udlandet med sine film. Senest er det den danske gyser, der hedder Speak No Evil, som han har instrueret. Den har dansk premiere i dag – og den skulle være en af de mest ubehagelige og klammeste gysere i dansk film nogensinde.

Speak No Evil handler om den danske familie bestående af Bjørn, Louise og deres datter Agnes. De bliver venner med et hollandsk par, da de er på ferie i Italien – her nærmere i det ellers idylliske Toscana. Den danske familie bliver inviteret hjem til den hollandske par i deres hus, som de glædeligt takker ja til. For hvad kan gå galt? Dog forsvinder meget af den italienske hygge og charme fra det moment, som de træder indenfor døren.

Familien bliver udsat for grænseoverskridende opførsel, der peger i retningen af andre gyserfilm som Wolf Creek og Funny Games. Så hvis du har set disse film, så har du nok en idé, hvad vi snakker om.

Filmen har dog vækket international buzz og fået flotte anmeldelser fra samtlige filmkritikere. Herhjemme har den fået 6 ud af 6 stjerner fra Jyllandsposten og fra Ekko 5 ud af 6 stjerner. Dog vil ingen af anmelderne decideret anbefale at se den, medmindre man kan klare mosten. Det kan godt nok friste en til at se den endnu mere, hvad?

Det er nok en af de mest ubehagelige danske film, der nogensinde er skabt. Men os bekendt, så er Christian Tafdrup notorisk kendt for at prikke til ubehageligheder og grænseoverskridende emner. Se bare den omtale som En Frygtelig Kvinde fik! Det skulle eftersigende være de sidste par minutter af filmen, der skulle være ekstra grum.

Tør du at se den? Ellers kan du starte med at se en trailer, før du vælger at booke en billet sammen med gutterne til fredag aften i biografen!

Relaterede Indlæg

Ny Dexter serie bekræftet

Ny Dexter serie bekræftet

Bad boys 4 er på vej! – Will Smith Instagram

Bad boys 4 er på vej! – Will Smith Instagram

Chris Rock taler ud om Will Smith lussing

Chris Rock taler ud om Will Smith lussing

Verdens største youtuber får 1000 mennesker til at se for første gang

Verdens største youtuber får 1000 mennesker til at se for første gang

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Vi elsker motorer!

Gaming

Seneste produkttests