Spider-Man som viking, pirat og cowboy – Filmene du drømmer om

Spider-Man som viking, pirat og cowboy – Filmene du drømmer om

Det er hårdt at være superhelt, og det kan være en god ide at have noget, man kan falde tilbage på. Ved hjælp af AI-billedgenerering kan vi få et sjovt indblik i, hvordan en Spiderman film kunne se ud, hvis det ikoniske Spiderman kostume blev byttet ud med en anden variant – måske enten som pirat, viking eller romersk legionær!

Du kan naturligvis også holde dig til den eksisterende Spiderman, for der er nok varianter at vælge mellem. Er det tid til at gense filmene? Vi gør det overskueligt for dig!

Hvordan virker AI?

Det er måske en smule misvisende at kalde det kunstig intelligens, da nutidens AI stadig virker ud fra scripts og faktisk ikke tænker selv. Det foregår bl.a. igennem det, vi kalder Machine Learning, hvorigennem AI analyserer inputs lavet af mennesker, som den så bruger til at lære ud fra – hvor den f.eks. lærer, hvordan vi som mennesker udtrykker ting osv. Der er derfor overordnet set tale om imitation.

AI art

Det samme er gældende for de billeder, som er lavet af AI. Disse er lavet på baggrund af eksisterende billeder, hvor AI’en så ”låner” nogle træk, som den kan bruge til at generere et nyt billede. Den finder en række billeder, som passer til det input den har fået, og så bruger den disse til at lave et nyt billede baseret på det eksisterende.

I forhold til billederne af Spiderman ovenfor, ville man måske give ”Spiderman” og ”Pirate” som input, hvorefter AI’en finder en Spiderman tegning (eller mange), som den bruger som grundlag – og herefter undersøger den billeder af pirater, hvor den så tager nogle af de elementer, den ser, og kombinerer det derefter med den Spiderman dragt, som den har udvalgt.

Relaterede Indlæg

Hvor mange mAh skal en powerbank have?

Hvor mange mAh skal en powerbank have?

Ny Dexter serie bekræftet

Ny Dexter serie bekræftet

Denne uges babe er Dalaia Becerra Siegmund

Denne uges babe er Dalaia Becerra Siegmund

Bad boys 4 er på vej! – Will Smith Instagram

Bad boys 4 er på vej! – Will Smith Instagram

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming