Studenterkørsel – Årets fest på 4 hjul

Studenterkørsel – Årets fest på 4 hjul

Dette indhold er sponsoreret

I Danmark har vi i mange år haft forskellige traditioner for, hvad man gør, når man bliver færdig med sit studie. En af de traditioner er studenterkørsel, som er en kæmpe fest på 4 hjul. Men hvad går en studenterkørsel ud på, hvad koster det, og hvor finder man en studentervogn? Det kommer vi ind på i dette indlæg.

Hvad er studenterkørsel?

Studenterkørsel er en tradition i Danmark, hvor nyuddannede studenter kan fejre deres afslutning på deres gymnasietid (Det kan også være på andre uddannelser) ved at køre rundt i en åben vogn og feste med alle dem de har studeret med. Studenterkørsel rækker sig typisk over en enkelt eller to dage – Om det er nødvendigt med 1 eller 2 dage afhænger af antallet af stop på ruten, og hvor langt der er imellem de forskellige steder der skal stoppes.

Hvad koster studenterkørsel, og hvor finder man en studentervogn?

Prisen på studenterkørsel varierer meget afhængig af type af studentervogn, hvilke dage man skal køre, hvor mange timer der skal bookes til, og hvor mange elever man er. Derfor kan der ikke gives en præcis pris på området.

Du skal forvente at det koster fra mellem 15.000kr og op til 80.000kr

Hvis du skal finde en pris på studentervogn, så anbefaler vi at du kontakter de forskellige firmaer, og hører hvad det skal koste. Du kan f.eks. tage kontakt til SULA studenterkørsel, som er Danmarks førende.

Udover SULA, så kan du finde en studentervogn på forskellige booking portaler, eller ved at gøre brug af Google.

Hvad gør en studentervogn speciel?

Studentervogne er lastbiler der er bygget om til fest. Det er typisk en gammel veteran lastbil eller en mindre lastbil, hvor ladet er bygget om til, at man kan feste med høj musik, fedt lys og meget andet.

For at man må køre studenterkørsel, så skal studentervognen være godkendt af myndighederne til dette. De har derfor opstillet nogle klare regler for, hvordan en studentervogn skal være indrettet, for at den må betegnes som en studentervogn og for at man må have studerende på ladet af den.

Relaterede Indlæg

SSD harddisk test – Få plads til alt på en lynhurtig SSD harddisk

SSD harddisk test – Få plads til alt på en lynhurtig SSD harddisk

Guide: Sådan får du en tæt barbering

Guide: Sådan får du en tæt barbering

Guide: Sådan klipper du din hund selv

Guide: Sådan klipper du din hund selv

Kan man klippe en hund med en almindelig trimmer?

Kan man klippe en hund med en almindelig trimmer?

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming