Swatch x Omega: Et anderledes ur fra Omega

Swatch x Omega: En hyldest til Speedmaster Omega, der er lavet på ægte swatch maner!

Urproducenterne Swatch og Omega er gået sammen for at skabe et innovativt design på den legendariske Speedmaster Moonwatch.

Navnet på uret referer tilbage til 1969, da Neil Armstrong og Buzz Aldrin var de første mennesker på månen. På deres ekspedition til månen bar de en Speedmaster model. Derfor har uret haft “Moonwatch” navnet siden da, og er blevet til lidt af en ikon indenfor ur-industrien.

Samarbejdet mellem de to ur-producenter har derfor mundet ud i 11 ure og kollektionen kaldes for MoonSwatch. Inspirationen til disse ure bærer præg af det ydre rum. Så farverne og designet på de 11 ure tager inspiration i de forskellige planeter i vores solsystem. Det er både månen, solen og de andre planter som Mars, Jupiter, Uranus og naturligvis vores planet, Jorden.

MoonSwatch urene er udført i det patenterende Bioceramic materiale. De er samtidigt også batteridrevet, og sidder godt på ens håndled. Prislejet for disse ure er mere overkommelige, så du kan sagtens selv få fingrene i dem, uden det sprænger budgettet helt. Prisen ligger omtrent på de 1.800 kroner til 2.000 kroner.

Ellers kan du nyde godt af de (måske) overskydende skattepenge, som du har fået tilbage i går og forkæle dig selv med et nyt ur fra Swatch x Omega.

Se de forskellige modeller fra Swatch x Omega herunder

Se 10 andre fede ure til mænd her: 10 fede ure

Kommenter

Relaterede Indlæg

Hvorfor stiger elprisen – og hvor kan du spare?

Hvorfor stiger elprisen – og hvor kan du spare?

Fem fitness gadgets til mænd

Fem fitness gadgets til mænd

Fem musthave gadgets til bilen

Fem musthave gadgets til bilen

Limited Edition – Wavell Sound Master 2

Limited Edition – Wavell Sound Master 2

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Seneste produkttests