Tag Heuer: Stilrene ure til samlingen

Tag Heuer: Stilrene ure til samlingen

Skal dit næste ur være et Tag Heuer ur?

Hvis der er noget, vi elsker her på siden, så er det flotte og maskuline ure. Ure er ikke blot et fedt statement til ens outfit, men det er også bare et flot stykke håndværk. Der findes mange forskellige ure mærker, og vi har dækket en del efterhånden her på Mandeportalens side.

I dag kaster vi os over den ultramaskuline mærke Tag Heuer. De laver ure til både mænd og kvinder, hvor de leverer nogle helt igennem elegante ure.

Læs med her, og find ud af, om du skal kaste noget i investeringen til et ur fra dette luksuriøse mærke!

Hvem og hvad er Tag Heuer?

Tag Heuer er en ur fabrikant, der tilbyder mekaniske ure såvel som høj prestige smart-watches i suveræn kvalitet. Virksomheden har fundet sted siden 1860, hvor der har været fokus på innovation lige fra starten af deres virksomhed. De har ændret hele processen for traditionelle ure, da virksomheden i 1869 udviklede et kronebetjent og nøglefrit optrækningssystem.

De var også med til at designe de første ure til bilindustrien, som blev installeret i instrumentbrættet. Innovation har været en stor del af virksomheden siden start, og er det stadig i dag.

Lidt om de ur-kollektioner de tilbyder i dag

Tag Heuer Carrera

Deres Carrera ure er designet i en moderne stil, med sine velkendte med glatte og klare linjer. Urene fås både med læder – og metal rem. Urremmen er udstyret med et stålfoldespænde, der matcher selve urskiven, som virkelig inkarnerer elegancen. Dette er et af de mest ikoniske kollektioner, siden urene blev introduceret i 1963 af Jack Heuer.

Tag Heuer Aquaracer

Dette ur er eksemplarisk for en, der elsker at være på farten og opleve et suverænt adrealinkick. Det er nemlig et ur, der er lavet til folk, der begår sig meget i vandet eller på andre terræner, hvor det kan blive lidt vådt eller hedt. Om det er på bunden af havet eller på en af de højeste bygninger i storbyen. Så er Aquaracer lige for dig!

Tag Heuer Formula 1

Dette er et af deres luksuriøse kollektioner, som er designet til at holde for evigt og bygget til fart. Det er sports ure som legendariske Formula 1 racerkørere har båret. Den er produceret med en metal rem, men med mulighed for at udvide remmen, så den passer oven på en racerkørers dragt. Uret er utroligt shock – resistent og er blevet kvalitetstestet utallige gange.

Læs også om et Rolex Yacht Master ur her: Vores alles drømmeur: Rolex Yacht Master

Kommenter

Relaterede Indlæg

Hvorfor stiger elprisen – og hvor kan du spare?

Hvorfor stiger elprisen – og hvor kan du spare?

Limited Edition – Wavell Sound Master 2

Limited Edition – Wavell Sound Master 2

IdHair: Det bedste hårvoks til mænd!

IdHair: Det bedste hårvoks til mænd!

Honest talk: Er du afhængig af sex?

Honest talk: Er du afhængig af sex?

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Seneste produkttests