Tantra massage – det skal du vide

Tantra massage – det skal du vide


Måske har du hørt om tantra massage, og nej, det er ikke noget fra en dårlig pornofilm.

De fleste forbinder ordet tantra med sex, og ja, du kan kan godt have tantrisk sex, men tantra massage er en lidt anden sag. Tantra massage har mange fordele, og du kan sagtens lære det, så du og din partner kan gøre det derhjemme. Hvis du gerne vil vide mere om fordelene ved tantra massage, og hvorfor du skal prøve det derhjemme, så kan du læse med i denne artikel.

Hvad er tantra massage?

Det er en gammel tradition fra Østen. Formålet med denne slags massage er, at vække og opbygge de seksuelle energier i kroppen og øge velværet. Derfor er udløsning, som vi kender den fra sex, ikke en del af tantra.

Den seksuelle energi skal blive i kroppen, og massagen involverer hele kroppen. Det kan godt virke lidt grænseoverskridende for mange, men det er ikke altid, at kønsdelene involveres.

Når du får professionel tantra massage er du nøgen, men det er din massør oftest også. Ellers har han eller hun i hvert fald undertøj på. Du kan også vælge at få massagen alene, eller du kan opsøge workshops, hvor du, sammen med en partner, kan lære det.

Med den rette træning, vil du over tid kunne opleve helkropsorgasmer, der er mere intense end de udløsninger, de fleste kender til. En tantra massør bruger blide berøringer og lange strøg til at fjerne blokeringer og fokus fra de dominerende erogene zoner, og flytter det ud på resten af din krop.

Hvad gør det godt for?

Denne intime massage har fokus på afslapning og intimitet. Det er ofte ikke kun modtageren, der får gavn af afslapningen. Der er stor fokus på åndelighed og forbindelsen mellem partnerne.

Da der er tale om både fysiske og åndelige fordele, så er der mulighed for at opveje en rækkeproblemer. Du kan blandt andet opleve bedre søvn, større årvågenhed og stimulering af den seksuelle interesse mellem partnere.

Hvis du lærer at kontrollere din vejrtrækning, får du også større udholdenhed, som du også kan bruge til andre ting.

Hvordan kan du lære tantra massage?

Hvis du gerne vil lave tantra massage derhjemme, så kræver det at du lærer teknikkerne. De er dog ikke særlig svære at lære, og det kræver heller ikke at du er ekspert for at kunne udføre tantra massage på din partner.

Det eneste man som modtagende part skal fokusere på, er at være nyvasket og afslappet.

Vi håber at du er blevet klogere, og har mod på at prøve tantra massage med din partner derhjemme.

Læs mere om livstil her.

Kommenter

Relaterede Indlæg

Guide: Sådan får du en tæt barbering

Guide: Sådan får du en tæt barbering

Guide: Sådan klipper du din hund selv

Guide: Sådan klipper du din hund selv

Kan man klippe en hund med en almindelig trimmer?

Kan man klippe en hund med en almindelig trimmer?

Hvor mange mAh skal en powerbank have?

Hvor mange mAh skal en powerbank have?

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming