Teqball bord og dets mange egenskaber

Teqball bord og dets mange egenskaber

Ægte underholdning med et teqball bord

Teqball er et nyt interessant træningsredskab, som kan benyttes af både professionelle og amatør fodboldspillere. Teqball spillet er med at udvikle og styrke din teknik, koncentration og udholdenhed. Det giver derudover også dig anledning til at blive en mester til førsteberøringer i luften.

Et teqball bord er opbygget med en let konstruktion, som gør at den er nem at flytte rundt på. Med sine 4 store hjul og et hurtigt åbne/lukke system, gør at den er let at komme rundt omkring med. Samtidig kræver det ikke den store plads til at opbevare bordet, da begge sider kan foldes sammen. 

Den originale ide med teqball bordet var at sammensætte et mere fodboldbaseret spil, som skulle forbedre ens færdigheder til at blive en pro-spiller. 

Men en buet overflade, så kan du som spiller, skyde bolden i alle mulige forskellige retninger. Bolden kan hoppe af banen i alle retninger, hvilket gør spillet ekstremt uforudsigeligt. Du skal derfor både være vild og vågen, hvis du virkelig skal spille spillet. 

Teqball bordet har allerede vundet indpas hos PSG og Tottenham. Neymar bruger det, Harry Kane bruger det og sågar tidligere brasilianske fodboldlegende Ronaldinho bruger bordet til sine tekniske færdigheder.

Bordets opbygning og egenskaber

Stellet er produceret med pulverlakeret stål, og bordpladen er opbygget med et yderst stærkt HPL-materiale. Nettet er fremstillet i et kraftigt og gennemsigtigt akrylglas. Bordet skal samles med galvaniseret stålskruer.

Ud over teqball, så har opfinderne af bordet også opfundet 4 andre udfordrende sportsgrene kaldt: teqvoly, teqis, teqpong og qatch. De forskellige spil minder meget om lignende sportsgrene som: Bordtennis, tennis/bordtennis og håndbold.

Derfor er der mange forskellige muligheder, som du kan foretage dig med dette bord. Efter lidt øvelse kan du eventuelt invitere din ven over og smadrer ham i hans ynglings sportsgren.

Se Ronaldinho og Puvol bruge teqball bordet i action i videoen herunder!

Kommenter

Relaterede Indlæg

Gadgets: Fede ting til hjemmet

Gadgets: Fede ting til hjemmet

Ugens babe er Lucia Gabriella Möenet!

Ugens babe er Lucia Gabriella Möenet!

Weekend babe: frække Susanna Schoen

Weekend babe: frække Susanna Schoen

Bedste anal sexlegetøj fra Sinful

Bedste anal sexlegetøj fra Sinful

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Seneste produkttests