Tequila opskrifter: Bliv klar til aftenens fest

Tequila opskrifter: Bliv klar til aftenens fest

Tequila er en populær drikke i Danmark, men der er mange måder man kan bruge den på.

I dette indlæg vil du finde inspiration til, hvad du kan bruge en flaske tequila til, og derved potentielt spice aftenens fest op med!

Traditionelle Tequila shots

Ingredienser: Tequila, salt og citron

Det er nok de færreste, som ikke kender traditionelle tequila shots. Men den skal alligevel med i dette indlæg, så du er klar på hvordan man gør, hvis du ikke har prøvet det før.

Et traditionelt tequila shot tages i Danmark med salt og citron, det gør det, fordi det er de færreste der elsker smagen af tequila. Derudover er det typisk ikke den dyreste tequila på markedet, som man tager med til abefest.

For at tage et tequilashot, skal du slikke/fugte et sted på din hånd, så det bliver “klistret” nok til, at du kan hælde salt på området. Derudover skal du have citron skiver klar, som er skåret ud i små både.

Når ovenstående er klaret, så skal du blot slikke salten af din hånd, drikke shottet og sluttet af med at tage citronen i munden. Simplere bliver det ikke!

Er det en dyr tequila, så anbefaler vi dog, at du springer salt og citron over, og blot nyder smagen af den!

Body Tequila

Ingredienser: Tequila, salt, citron og en krop at gøre det på.

Body Tequila er en anden populær måde at drikke tequila shots på. Her skal man blot ændre lidt i fremgangsmåden. Et bodytequila er nemlig lidt frækkere end det traditionelle shot. Det er det, fordi man her putter salten på en anden persons krop (f.eks. mellem brysterne på en kvinde, eller lignende). Citronen putter man i munden på den udkårne, og shottet har man i hånden.

Når man har forberedt personen, så er det blot at slikke salt af området, drikke shottet og slutte af med at tage citronen fra den anden persons mund!

Hvis man vil spice et body tequila yderligere op, så kan man hælde tequilaen i navlen på personen. Det er dog ikke alle der synes dette er lige så lækkert.

Tequila Sunrise

Ingredienser: Is, Tequila, appelsin juice og grenadine likør.

En Tequila Sunrise er nok den mest populære drink man kan få med Tequila. Den kan købes verden over, og kan smage fantastisk. Smagen afhænger af hvordan man blander den. Des mere tequila man hælder i, jo stærkere vil den selvfølgelig smage. Man kan dog opveje dette med ekstra likør eller juice.

Fremgangsmåden er simpel, da man blot skal putte is i et glas, hælde den mængde tequila i, som man foretrækker, fylde op med appelsinjuice og slutte af med et skvæt grenadine! Du har nu en tequila sunrise!

Kommenter

Relaterede Indlæg

DUCATI MOTOE V21L

DUCATI MOTOE V21L

Hyundai Ioniq 6: Elbil med 610km rækkevidde

Hyundai Ioniq 6: Elbil med 610km rækkevidde

2 ure fra Tag Heuer du skal kende

2 ure fra Tag Heuer du skal kende

Hvad er bedst? McDonalds eller Burger King?

Hvad er bedst? McDonalds eller Burger King?

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Seneste produkttests