The Covenant – Ny action film med dansk skuespiller

The Covenant – Ny action film med dansk skuespiller

Er du til film med Jake Gyllenhaal? Så skal du forberede dig på The Covenant. Der er nemlig tale om en kommende film fra den britiske instruktør Guy Ritchie, som er kendt for sine gode action film, som ofte inkluderer en lidt mørk britisk humor, og nogle helt specielle karakterer. Ritchie har med denne film valgt at bevæge sig ind i en krigsfilm genre, og det bliver spændende at se, hvad dette byder på.

Dansker på rollelisten

Herhjemme har vi i mange år kunne nyde film og tv-serier med Dar Salim, men han har også tidligere haft en rolle i storserien Game of Thrones – og det virker til, at han ikke er færdig med den internationale scene. Og der er ikke tale om en birolle her – han har faktisk vundet sig en hovedrolle overfor Jake Gyllenhaal. Det er slet ikke så tosset at dele lærredet med en af Hollywoods største navn, og det lover godt for den danske skuespiller.

Anderledes projekt fra Guy Ritchie

Guy Ritchie er netop kendt for sin lidt alternative stil, som bygger på en kombination af action og humor, med nogle helt unikke karakterer, som ofte definerer hele filmen – dette har vi blandt andet set i film som Snatch og hans udgave af Sherlock Holmes med Robert Downey Jr.

Når han i The Covenant bevæger sig over krigsfilm, er det svært at vide, hvad dette kommer til at byde på – men vi er sikre på, at det nok skal blive ekstraordinært, og vi kan sagtens forberede os på at få en af de bedste krigsfilm i mange år.

Du kan se traileren til den kommende film herunder:

Andre internationale danskere

Dar Salim arbejder både på en dansk og en international karriere, hvilket er ekstremt imponerende. Ønsker du at se mere til andre danskere, som gør det samme? Så kan du jo med fordel læse vores artikel omkring Mads Mikkelsen, som er et kæmpe hit både i Danmark og i udlandet!

Relaterede Indlæg

Ny Dexter serie bekræftet

Ny Dexter serie bekræftet

Denne uges babe er Dalaia Becerra Siegmund

Denne uges babe er Dalaia Becerra Siegmund

Bad boys 4 er på vej! – Will Smith Instagram

Bad boys 4 er på vej! – Will Smith Instagram

Ugens babe er Olivia Blais!

Ugens babe er Olivia Blais!

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming