Tidsløst dansk design: Skagen Ure

Der findes ikke noget mere dansk end Skagen Ure. Alle designs indrammer det danske, hvor stilen er simpel og designet er unikt.

Skagen ure har eksisteret siden 1989, og blev etableret af det danske ægtepar Henrik og Charlotte Jorst. Deres vision var at producere ure, der forenede det bedste mellem kvalitet og dansk design. Urene har typisk en særlig flad urskive, der giver urene et helt særligt og unikt udtryk.

Hvis du gerne vil have et flot ur, der ikke er for dyrt eller for billigt, så finder du ikke noget bedre end Skagen ure. Priserne er superskarpe og på samme tid får du helt unikke ure, der er lavet professionelt og i god kvalitet.

Så hvis du drømmer om at købe et nyt ur, hvorfor så ikke vælge et, der er lavet på danske maner og har et elegant design? Vi har udvalgt hele tre forskellige ure fra Skagen Denmark. Så læs med her nedenfor og bliv inspireret til dit næste urekøb!

Skagen Aktiv 6180

Du kommer ikke tættere på en mere James Bond agtig ur end med dette flotte herreur. Det rå kommer særligt til udtryk i urets rem, der er lavet på skållænkeskruer. Uret vil se flot ud sammen med din jakkesæt, hvis du skal til fest eller bare ønsker et mere råt ur til hverdag. Farven vil også matche det meste tøj, så du får alt i et ur.

Skagen Classic 6262 

Dette flotte herreur er fra Skagen Classic. Stilen er meget minimalistisk, men på samme tid rigtig stilfuld. Det har en stål lænke, der forener det mere rustikke med det stilrene. Et sådan flot ur vil passe til enhver lejlighed. Det kan både være til hverdag eller fest. Det kan pifte selv det mest kedelige outfit op og kan fuldende dit personlige look.

Skagen Aktiv 6086

Det næste ur er mere farverig, men samtidig rigtig simpel. Her får du en læderet, der vil sidde mere behageligt rundt om din håndled. Urskiven er anderledes, hvor de to ekstra skiver indeni tæller hverdage og sekunder. Dette ur er til dig, der elsker et mere anderledes look end det klassiske stål. Dette ur er fra Skagen Ures kollektion “Holste”. Det vil se ægte klasse ud sammen med dit arbejdssuit eller hvis du skal ud med drengene.

Kommenter

Relaterede Indlæg

Hvorfor stiger elprisen – og hvor kan du spare?

Hvorfor stiger elprisen – og hvor kan du spare?

Bedste anal sexlegetøj fra Sinful

Bedste anal sexlegetøj fra Sinful

Fem fitness gadgets til mænd

Fem fitness gadgets til mænd

Far jokes du med garanti ikke vil gå glip af!

Far jokes du med garanti ikke vil gå glip af!

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Seneste produkttests