Tinder: Vejen til kærlighed eller knald?

Tinder: Vejen til kærlighed eller knald?

Den verdenskendte app har ført mange mennesker sammen på godt og ondt. For nogle handler Tinder om Netflix & chill, mens andre leder efter kærligheden.

Det der dating det er ikke altid nemt, og det har især været udfordrende at være single under corona-pandemien! For det første blev vi bedt om at holde afstand. Det betød ingen kram og ingen kys og generelt ingen berøring medmindre man boede sammen med en partner. Det har altså hverken været nemt at finde den store kærlighed eller bare et godt knald.

Derfor har Tinder og andre datingapps altså været næsten livsnødvendige under corona. Når vi ikke har kunnet komme ud og møde hinanden på dansegulvet, lidt småberuset og i godt humør, så skulle andre midler tages i brug. Nogle har brugt Tinder som ren tidsfordriv, andre har brugt det til at finde kærligheden, og til sidst har nogle brugt Tinder til hurtige knald. For, selvom der er en pandemi, så bliver man jo altså ikke mindre trængende.

Problematisk at være trængende under en pandemi?

Svaret giver næsten sig selv. Hvis du har været single eller hvis du ikke har haft en fast partner at dyrke sex med, så har det selvfølgelig været problematisk at være trængende under corona. Vi har alle skulle holde afstand til hinanden, og særligt har vi skulle holde afstand til personer, som ikke var en del af vores nærmeste omgangskreds. Så, hvordan møder vi lige nye mennesker, og skaffer et knald, hvis vi skal holde afstand?

Tinder og andre datingapps er selvfølgelig svaret. Selvom vi alle blev anbefalet at holde afstand, så havde vi alle også brug for nærkontakt med andre mennesker og det behov var Tinder med til at udfylde hos mange.

Flere blev ensomme under corona

Antallet af personer, der følte sig ensomme, steg under corona. Det giver selvfølgelig også sig selv, at når alle bliver bedt om at holde afstand, arbejde hjemmefra og minimere kontakten til andre mennesker, så vil flere mennesker føle sig ensomme.

Der var derfor også mange, der brugte Tinder til at finde en corona-kæreste. Folk blev ikke kun trængende efter sex, men også efter nærkontakt og kærlighed. Der er derfor ingen tvivl om, at Tinder og alle de andre datingapps har været med til at gøre noget godt under corona, uanset om du har ledt efter kærlighed eller knald.

Hvad siger corona-politiet så?

Der er selvfølgelig mange mennesker, der har været imod alt det, som Tinder tilbyder. Hvad end du har brugt Tinder til at finde kærligheden eller til at skaffe et knald, så har du principielt gået imod anbefalingerne og restriktionerne om at holde afstand – og særligt til personer, der ikke er i din nære omgangskreds.

Ikke desto mindre forstår vi dig godt. For, det er altså svært at være trængende under en pandemi og det er uanset om det handler om at være trængende efter kærlighed eller knald.

Kommenter

Relaterede Indlæg

Verdens største fisk – Så stor er den

Verdens største fisk – Så stor er den

Hjemmesider du ikke vidste du manglede

Hjemmesider du ikke vidste du manglede

Bordgrill test – Vi har fundet de bedste bordgriller

Bordgrill test – Vi har fundet de bedste bordgriller

Saudi-Arabiens – The Line til 3500 milliarder

Saudi-Arabiens – The Line til 3500 milliarder

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Gaming

Seneste produkttests