Tjek de her fede Adidas sneakers ud!

Tjek de her fede Adidas sneakers ud!

Er det tid til at skifte dine slidte sneakers ud? Så skal du overveje at erstatte de gamle med et par fede Adidas sneakers.

Det er et skomærke, som de fleste af os kender til, og som man bare ved spiller. For ærligt talt så vil vi helst bare gerne have nogle sneakers, der fungerer og som er behagelige at have på. Det kan du godt regne med at få, når du køber nogle sneakers fra Adidas.

Vi har listet et par forskellige bud på Adidas sneakers for dig herunder, så bliv hængende og lad dig blive inspireret til forårets nye sneakers.

5 fede Adidas sneakers

Adidas Originals – Superstar

Disse sko er nok nogle af de mest velkendte sko i verden. De er lavet i et super lækkert design, der både er stilet og simpel. Disse sko kan bruges til de fleste outfits, så det er et solidt valg, uanset hvad skal have på. Skoene fås også i flere farver og varianter, så tjek dem ud!

Adidas Originals – Forum Mid High Top Sneaker

Skoene er fremstillet i et simpelt Adidas look. Skoene er bare med high top, hvilket giver dem en finish, der er ekstra Nice. Både den indvendige og udvendige del er udført i skind med en gummisål til at slutte af med. Skoene kan fås i flere farver og som en low sneaker.

Adidas Originals – Ultraboost 22 GX3060

Hvis du vil have nogen sko, der sidder ualmindeligt godt, så er det ultraboost du skal kigge efter. Disse sko er fremstillet i en almindelig pasform. Skoens pasform ændrer sig dog med tiden, så den passer netop på din fod. Skoens design kommer med de 3 velkendte striber fra Adidas. Skoene er udstyret med en boostsål og mellemsål – så mere komfortable sko får du altså ikke!

Adidas Originals – NMD_R1 Sneaker

Hvis du ønsker et lidt mere street og farverigt look, så er disse NMD det rigtige valg. NMD-modellerne er lidt mere detaljeret end Adidas’s andre modeller, og er derfor også lidt mere iøjnefaldende. Så hvis du ønsker at imponere dine makkere, så kan dette være skoen for dig. Skoen er udstyret med boost sål for at give dem en ekstra god komfort.

Adidas Originals – Ultraboost 20 Sneaker EF1042

Sneakers med en sokkelignende overdel. Faktisk så er disse ultraboost sko fremstillet til at kunne blive brugt uden at have sokker på, uden du behøver at være bekymret for at få vabler. Så hvis du vil have et par sko, der føles ligesom sokker, så er dette nok din bedste mulighed! Disse ultraboost model fås selvfølgelig med den velkendte boost sål.

Kommenter

Relaterede Indlæg

5 sjove sportsgrene, du kan kaste dig ud i

5 sjove sportsgrene, du kan kaste dig ud i

Gadgets: Fede ting til hjemmet

Gadgets: Fede ting til hjemmet

Gaming mus test – De 7 bedste gamer mus på markedet

Gaming mus test – De 7 bedste gamer mus på markedet

Julekalender med sexlegetøj til mænd – Sinful julekalender

Julekalender med sexlegetøj til mænd – Sinful julekalender

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Seneste produkttests