Top 5 sexlegetøj fra 2022

Top 5 sexlegetøj fra 2022

Sexlegetøj er med til at skabe mere nydelse under sex som par, men sexlegetøj til mænd kan forbedrer også ens egen onani. Selvom det måske ikke er noget, der ofte diskuteres, er der massere af gode grunde til, at mænd bør bruge sexlegetøj. 

Sexlegetøj kan være med til at øge glæden under samleje for begge parter. Derudover kan de bruges til at tilføje variation til ens sexliv eller til at eksperimentere med nye og forskellige former for seksuel udfoldelse. De kan også være nyttige i situationer, hvor den ene partner ikke er i stand til eller ikke ønsker at have traditionelt samleje. Uanset årsagen er der ingen skam i at bruge sexlegetøj – faktisk kan det være en god måde at tilføje lidt spice til dit soveværelse. 

Sexlegetøj til mænd kan dog også forbedre ens egen nydelse, og derfor har vi samlet de 5 bedste sexlegetøj fra 2022!

TENGA Egg Surfer Masturbator

Dette sexlegetøj til mænd føres ned over penis, og bruges under onani. På indersiden af ægget er der et bølgeformet mønster, som sikrer ekstra stimulering – og dermed en bedre og større orgasme. Ægget er fleksibelt og kan udvide sig fra 6,5 cm til 30 cm.

Baseks Vibrerende Butt Plug Medium

Dette sexlegetøj en er butt plug med vibrator. Denne buttplug sørger for anal stimulering, og med dens vibrationer kan man sagtens regne med en intens stimulation. Denne butt plug har et slankt design, som sikrer nem indførelse og er god til begyndere.

Baseks Bondage Reb Rød 10 m

Hvis du har lyst til at introducere dominans i soveværelset er dette reb godt for begyndere. med rebet kan du tage kontrollen og skabe pirrende leg for din partner og dig. Rebet er 10 meter, og derfor er der mange muligheder for måden at bruge det på. 

Sinful Deluxe Opladeligt Fjernbetjent Vibrator Æg

Dette sexlegetøj er godt til par, da det kan styres af den ene part. Intensiteten kan styrkes via. den fjernbetjeningen, og den ene kan dermed styre den anden stimulation og nydelse – uanset om det er i soveværelset eller på en restaurant. 

Sinful Let’s Talk About Sex – The Game

Hvis du og din partner har svært ved at tale om seksuelle lyster eller fantasier, er dette et godt spil for jer. Spillet tvinger jer til at tale om jeres sexlyst igennem kort med spørgsmål. Spillet kan måske få fantasier til at spire i jer begge, og pifte jeres sexliv op? 

Kommenter

Relaterede Indlæg

Hvordan virker en smartwatch?

Hvordan virker en smartwatch?

Guide: Sådan får du en tæt barbering

Guide: Sådan får du en tæt barbering

Guide: Sådan klipper du din hund selv

Guide: Sådan klipper du din hund selv

Kan man klippe en hund med en almindelig trimmer?

Kan man klippe en hund med en almindelig trimmer?

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming