Træner du med vægtvest?

Træner du med vægtvest?

Dette indhold er sponsoreret

Der kan være mange grunde til, at du er begyndt at træne. Det kan være for at få en sundere livsstil, men måske også lidt for at gøre damerne glade. I dette indlæg kommer vi ind på noget af det du kan gøre, hvis du gerne vil udfordre dig selv mere i din træning. Læs med herunder.

Brug naturen noget mere

Selvom de fleste af dine makkere måske træner i fitness, så anbefaler vi, at du gør noget andet. Vi anbefaler, at du begynder at bruge naturen noget mere. Ved at gøre dette, så får du mere frisk luft, og kan træne i lækre omgivelser hver dag.

Det er relativt let at træne udendørs, da der i dag er mange forskellige steder hvor der er installeret udstyr til at gøre dette. Og hvis du ikke vil bruge udstyr, så kan du bare bruge naturen selv. Det kan være tunge grene, sten eller noget tredje. 

Hvis du vil spice din træning yderligere op, så anbefaler vi, at du bruger en vægtvest. Ved at bruge en vægtvest, så kan du presse din krop yderligere, uden det er på en ubehagelig måde. Du kan bruge vægtveste til styrketræning og løb. Uanset hvad du træner, så kan brugen af en vægtvest give dig det mere ud af din træning.

Kør en 75 hard

Hvis din hverdag ikke er udfordrende nok, så findes der mange måder, hvorpå du kan udfordre dig selv mere. Det kan f.eks. være ved at prøve at lave en 75 hard. Hvis du ikke ved hvad det er, så vil vi forsøge at beskrive det kort for dig, så du kan starte allerede i morgen.

75 hard er et program, som strækker sig over 75 dage. I de 75 dage skal du hver dag drikke 3 liter vand, være på kostplan, undgå alkohol fuldstændig, træne 45 minutter indenfor, træne 45 minutter udenfor, tage 1 billede af din udvikling og læse mindst 10 sider i en bog om selvudvikling. 

Det sværeste for mange ved dette er ikke at træne 2 gange dagligt, men det med at få rutinen ind, hvor man ikke har en eneste cheat day. På 75 hard må du nemlig hverken få en pose chips, eller drikke et glas rødvin efter en hård dag. Det er altså ikke for sarte sjæle.

Vil du udfordre dig endu mere, så kan du bruge en vægtvest til alle dine træninger i din 75 hard. God fornøjelse!

Relaterede Indlæg

5 sjove sportsgrene, du kan kaste dig ud i

5 sjove sportsgrene, du kan kaste dig ud i

Julekalender med sexlegetøj til mænd – Sinful julekalender

Julekalender med sexlegetøj til mænd – Sinful julekalender

El tandbørste bedst i test – Den bedste elektriske tandbørste i test

El tandbørste bedst i test – Den bedste elektriske tandbørste i test

Mand, kend din (og kvindens) krop

Mand, kend din (og kvindens) krop

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Gaming

Seneste produkttests