Træning: Hvad er pre workout?

Træning: Hvad er pre workout?

Pre workout er et kosttilskud, som er designet til at øge energiniveauet, fokus og udholdenhed under træning. En pre workout indeholder typisk en blanding af ingredienser som koffein, aminosyrer og botaniske ekstrakter. Når det anvendes korrekt, kan pre-workout hjælpe dig med at tage din træning til det næste niveau. Hvis du f.eks. ønsker at forbedre din styrke, kan en pre workout hjælpe dig med at presse dig selv hårdere og opnå nye PR’er. Samtidig kan en pre workout forbedre din udholdenhed og hjælpe dig med at komme igennem hårde træninger. Det er dog vigtigt at bemærke, at pre workout ikke er et mirakel tilskud. Det kan ikke kompensere for en dårlig kost eller dårlige livsstilsvalg. Det skal snarere bruges som et redskab til at støtte dine træningsmål.

Hvis du overvejer at prøve et pre workout til dine træninger, har vi nedenfor samlet 2 gode pre workout.

Bodylab Pre Workout – Bubblegum Blast – 200g

Leder du efter en pre workout, der vil hjælpe dig med at yde dit bedste under træning? Denne pre workout er omhyggeligt formuleret og indeholder kun rene og koncentrerede ingredienser for at hjælpe dig med at øge din ydeevne under træning. Plus, den kommer i en lækker bubblegum-smag, der vil gøre træningen endnu sjovere!

Functional Nutrition Pre Workout (300g)

Functional Nutrition’s Pre Workout er den perfekte måde at starte din træningsrutine på! Ikke alene smager det godt, men det er også fyldt med aktive ingredienser, der er baseret på videnskabelige undersøgelser. Denne pre workout indeholder beta-alanin, koffein og kreatin – som alle vil hjælpe med at forbedre din præstation under træning. Så uanset om du ønsker at forbedre din udholdenhed, styrke eller power, er Functional Nutrition’s Pre Workout et godt valg!

Kommenter

Relaterede Indlæg

Verdens største fisk – Så stor er den

Verdens største fisk – Så stor er den

Hjemmesider du ikke vidste du manglede

Hjemmesider du ikke vidste du manglede

Bordgrill test – Vi har fundet de bedste bordgriller

Bordgrill test – Vi har fundet de bedste bordgriller

Saudi-Arabiens – The Line til 3500 milliarder

Saudi-Arabiens – The Line til 3500 milliarder

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Gaming

Seneste produkttests