Valentinsdag: 10 bud på valentinsgaver til hende

Valentinsdag: 10 bud på valentinsgaver til hende

Den 14. februar nærmer sig, og det betyder valentinsdag 2021! Det kan være svært at finde den helt rigtige gave, og under en tid som denne, hvor Danmark er lukket ned, og oplevelser ikke er på menuen, kan det være endnu sværere.

Vi har derfor samlet 10 bud på valentinsgaver, som i kan overraske jeres kæreste/kone/elsker med!

Valentinsgaver til hende i 2021

1. Erotiske spil

Et erotisk spil kan være en gave både til manden og kvinden, det kan hjælpe med at give liv i sexlivet, men samtidig være en helt fantastisk overraskelse.

I dag er der mange forskellige spil tilgængeligt, og det er derfor vigtigt at tænke over hvilket spil, som vil passe ind i lige netop jeres parforhold!

Vi anbefaler at gå ind på Sinfuls hjemmeside, og kigge på deres kollektion af erotiske spil – Her er der noget til en hver smag, og man vil med garanti kunne finde et spil, som passer til jeres præferencer!

Pris: 39kr – 429kr.

2. 24k Guld Rose

Er du ikke til intime spil, eller er det måske bare ikke det stadie i er på lige nu, så kan du overraske din udkårne med en guldrose på 24 karat! Rosen er den ultimative kærlighedserklæring, og man er garanteret, at den ikke rådner!

Når man bestiller en rose som denne, følger der både ægthedsbevis samt en lækker elegant kasse med sort satin med! Rosen kan købes mange steder, men ønsker man den elegante æske skal man sikre sig, at den medfølger!

Rosen kan blandt andet købes på f.eks. Coolstuffs hjemmeside eller ved Temashop!

Pris: 399kr.

3. Sexet Lingeri

Billedresultat for lingeri stock photo free

Hvem elsker ikke sexet lingeri? Denne gave er måske tiltænkt din partner, men fornøjelsen kan deles af jer begge. Få en lækker og fræk aften, med nyt og sexet lingeri.

Et lille tip: Find den korrekte størrelse, før du bestiller!

Lingeri kan fås i mange forskellige farver, størrelser, designs og til vidt forskellige priser. Hos Sinful har de et stort udvalg, hvor man både kan vælge imellem samlet sæt, g-strenge, kostumer og meget mere!

Pris: 39kr – 699kr.

4. En date i det fri

Er budgettet stramt, eller bor man blot i naturskønne områder? Så er en date i det fri en oplagt mulighed! Det kan godt være der er koldt i hele Danmark i dag, men pakker man en god picnic kurv og tager et par tæpper under armen, er vi sikre på det nok skal gå!

En god picnic kurv kan f.eks. indeholde en god vin, lidt snacks og måske noget frugt. Dette er en fantastisk løsning, hvis økonomien er stram, men man stadig gerne vil forkæle sin udkårne!

Pris: 0kr – 500kr.

5. En tur i helikopter

Det er måske en lidt utraditionel date idé, men finder man en helikopter pilot, som måske ønsker at flyve over ens egen bopæl, eller et sted som har en helt bestemt betydning for en, så er det noget man aldrig glemmer.

Vi er ikke helt klar over forholdsreglerne ift. Covid og denne idé, men vi krydser fingre for, at dette er en mulighed d. 14 februar. Hvis dette ikke er tilfældet, kan man købe gavekort, som kan bruges når det bliver muligt!

Pris: 695kr – 2000kr.

6. Lav selv kærlighedsbog

Overrask din kæreste med en lav selv kærlighedsbog, hvor du indsender billeder og tekst, og efterfølgende modtager bogen. Hvis denne skal tages i brug, skal der dog bestilles snarrest.

En bog som denne kan bestilles hos YourSurprise.

Pris: 239kr + Fragt.

7. Spa ophold

En klar klassiker, og nok en af de mest købte gavekort op til Valentinsdag. Et lækkert spa ophold, hvor forkælelse og afslapning står i højsædet. Der er mange forskellige spa steder i Danmark, og de har vidt forskellige priser. Vi anbefaler, at man søger i nærheden af sin bopæl, medmindre man ønsker at gøre en udflugt ud af turen også.

Det lækre billede der ses ovenfor er fra Hotel VejleFjord, som vi klart kan anbefale.

Pris: 1590kr – 4450kr.

8. En gaveæske

Det er ikke alle kvinder der elsker romantik, roser og hvad der ellers hører til valentinsdag, dog er vi sikre på at de vil sætte pris på at blive forkælet. Derfor anbefaler vi en gaveæske, som kan indeholde noget, som du ved din kæreste vil blive glad for!

Her bestemmer du helt selv, hvor meget du ønsker at bruge på det, men samtidig også hvor meget du ønsker at gøre ud af det. Det kan være en overdådig gaveæske med roser, chokolade, parfume eller andet – Men det kan også være en simpel gaveæske med en pose bland selv, eller noget helt tredje, som du ved vil bringe smil frem!

Pris: Afhænger af indhold.

9. En vielsesring

Har man set romantiske film eller serier, så ved man efterhånden godt, at valentinsdag er en klassisk dag at fri på, og måske du også skal gøre brug af dette! Føler du at tiden er inde, og at du vil tilbringe resten af dit liv med din kæreste, så er valentinsdag den perfekte dag at gøre det på.

Selvfølgelig skal det ikke være en forhastet beslutning, men har man tænkt over det, så kan man jo passende kigge efter en ring! Ringene der ses på billedet herover er fra Tine Lindhard Jewelry.

Pris: Afhænger af budget.

10. Sinful Starter kit

Vi ved godt, at vi har nævnt produkter fra Sinful i 3 af de 10 forslag her på siden, dog kan sex legetøj være en fantastisk måde at opkvikke ens sexliv på. Det kan være i form af et starter kit fra Sinful, men de har også mange andre pakkeløsninger såvel som enkelte produkter på deres side.

Pris: 299kr.

Kommenter

Relaterede Indlæg

Hvorfor stiger elprisen – og hvor kan du spare?

Hvorfor stiger elprisen – og hvor kan du spare?

Weekend babe: frække Susanna Schoen

Weekend babe: frække Susanna Schoen

Bedste anal sexlegetøj fra Sinful

Bedste anal sexlegetøj fra Sinful

Fræk insta babe: Lucia Bassano

Fræk insta babe: Lucia Bassano

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Seneste produkttests