Verdens dyreste autocamper er ren luksus!

Verdens dyreste autocamper er ren luksus!

Tagterrasse, grill, videoovervågning og gulvvarme og så er hele autocamperen belagt i guld! Det kan ikke blive mere luksus end dette.

Verdens dyreste autocamper er lige blevet sat til salg i Dubai. Prisen på denne luksus-kasse er 17,5 mio. danske kroner, men det er jo med cocktail bar og tagterrasse. Så må den jo godt koste lidt ekstra..

Det er den østrigske luksusproducent Marchi Mobile, der har produceret den guldbelagte skinnende luksus kasse på hjul. Autocamperen har faktisk et navn ”eleMMent Palazzo”, hvad end det så betyder.

Til de stenrige

I prisen for du også et kæmpestort soveværelse, 40 tommer fladskærms-tv, lydanlæg, bar, pejs, tagterrasse, regnvejrs bad, fryser, grill, videoovervågning, gulvvarme og aircondition. Denne autocamper har alt hvad du skal bruge for at campe og meget mere til! Hvis man er stenrig, så er denne i hvert fald en go-to. Disse autocampere kan nærmest vaske sig selv.

Hvis du ikke vil have en autocamper belagt i guld, så kan den også fås i hvid. Men dette gør den ikke meget billigere, så hvis du skal have fat i denne sag, så kræver det store summer, inden sommer!

Kommenter

Relaterede Indlæg

Vild lyd: JBL L100

Vild lyd: JBL L100

Træning: Hvad er pre workout?

Træning: Hvad er pre workout?

Fem bud på god hudpleje til mænd

Fem bud på god hudpleje til mænd

Fed Herman Miller stol til gaming

Fed Herman Miller stol til gaming

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Gaming

Seneste produkttests