Verdens dyreste film – Se listen over de dyreste film i verden

Verdens dyreste film – Se listen over de dyreste film i verden

Ved du hvilken film der har været verdens dyreste film at producere gennem tiden? Hvis du ikke ved det, så kan du få svaret her på Mandeportalen.

Mest indbringende film nogensinde

Den film der har den største indtjening i verden på nuværende tidspunkt er den første udgave af Avatar, imens Avatar 2 er på en tredjeplads, men hvilken film har kostet mest at producere?

Verdens dyreste film

Det har noget med pirater at gøre… Det er nemlig Pirates of the Caribbean der har produceret verdens dyreste film nogensinde, med et vanvittigt budget på 2,6 milliarder kroner. Men Pirates of the Caribbean har jo produceret en del film, så hvilken er helt nøjagtigt den med et budget på 2,6 milliarder kroner?

Det er den 4. film i serien Pirates of the Carribean der har det højeste budget for en filmproduktion nogensinde. Navnet på filmen er Pirates of the Carribean: I ukendt farevand (On stranger tides), og den blev udgivet tilbage i 2011.

Hvorfor er den så dyr?

Grunden til at dette er verdens dyreste film, er på grund af de mange lokationer der er blevet brugt til at filme, brugen af 3D kameraer svarende til dem de har brugt til at lave Avatar, og hele 10 virksomheder der har arbejdet på de visuelle effekter i filmen.

Pirates of the Caribbean: Ved verdens ende (At world’s end), holder en sjette plads på listen over de dyreste film nogensinde, og havde et budget på 2 milliarder kroner.

Det er bestemt ikke nogle særlig budgetvenlige film at producere, men heldigvis for os, er det på grund af de svimlende budgetter, at vi kan få lov til at se på disse mesterværker som instruktørerne har stablet på benene.

Se listen med de 16 dyreste film nogensinde ved at klikke på knappen nedenfor:

Læs også indlægget til den kommende Spiderman 4 med et budget på 1 millard kroner. Selv med et svimlende budget på 1 milliard kroner, vil det ikke være nok til at placere Spiderman 4 på denne liste over de dyreste film, og det er ufatteligt at tænke på!

Relaterede Indlæg

Ny Dexter serie bekræftet

Ny Dexter serie bekræftet

Denne uges babe er Dalaia Becerra Siegmund

Denne uges babe er Dalaia Becerra Siegmund

Bad boys 4 er på vej! – Will Smith Instagram

Bad boys 4 er på vej! – Will Smith Instagram

Ugens babe er Olivia Blais!

Ugens babe er Olivia Blais!

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming