Verdens dyreste hund – solgt for flere millioner

Der er tale om en tibetansk mastiff, som en kinesisk rigmand betalte 8,5 mio. kroner for.

Det er en stor hund og en af de ældste hunderacer, som man overhovedet kender til i verden. Hunden er blevet brugt som vagthund for nomaderne i Tibet og Nepal, og endnu en af denne dyrerace er blevet solgt som verdens dyreste.

I Kina er det en meget efterspurgt race. Det er som et statussymbol for den rige overklasse og når den så kommer uden for sit hjemmeområde ”Tibet” så er det en eksklusivitet som øger prisen gevaldigt. En ved navn Lu Liang, der bor meget tæt på en kinesisk by Qingdao, avler disse dyre hunde og det er ham som har modtaget det store million beløb for denne hund.

verdens dyreste hund

Skal bruges til avl

Hunden hedder Hong Dong, den er 11 måneder gammel og vejer 80 kilo.

Ifølge Lu Liang så har hunden de perfekte gener til at være en god avlshund. Da han begyndte sin forretning for 10 år siden, så var han ikke klar over at han ville være i stand til at sælge hundene for sådan en høj pris. Lu Liang er ejer af Tibetan Mastiff Garden.

Den rige Baron vil bruge Hong Dong til at avle på og dermed kan han tjene sine penge ind igen i løbet af et par år.

Luksuslivet

Hong Dong har indtil videre haft et luksusliv. Han er blevet fodret med kylling, forskellige kødsorte og kinesiske delikatesser som abalone.

Lu Liang mener at prisen er helt fair, eftersom de har brugt mange penge på at passe på hunden og samtidig skal han også betale løn til personalet.

Den gamle titel for verdens dyreste hund blev også holdt af en tibetansk mastiff hund, som blev solgt for 600.000 kroner. Hong Dong vinder dog titlen med et stort beløb, lige omkring 8 mio. kroner. Så må vi se hvornår den næste titel skal udgives. Forhåbentligt ikke foreløbigt.

Mangler du legetøj til din hund?

Relaterede Indlæg

Bedste prada solbriller i test

Bedste prada solbriller i test

Bedste solbriller til mænd i test

Bedste solbriller til mænd i test

Bedste prada solbriller i test

Bedste prada solbriller i test

Bedste ray ban solbriller i test

Bedste ray ban solbriller i test

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Vi elsker motorer!

Gaming

Seneste produkttests