Verdens dyreste Pokemon kort

Verdens dyreste Pokemon kort

Pokemon kort er efterhånden blevet en guldmine, især hvis man ejer 1st edition kort. 1st edition kort er de første produceret kort af slagsen og de bliver ikke fremstillet længere, hvilket gør dem ekstremt sjældne og værdifulde.

I december 2020 blev et 1st edition Charizard kort solgt for $369.000, hvilket vil svare til cirka 2.2 mio. danske kroner.

Hvordan kan et pokemon kort koste så meget?

Som tidligere nævnt så er det et 1st edition kort. Det er en del af den allerførste pokemon-kort serie som blev solgt uden for Japan. De kaldes for Base set first edition og blev lanceret i 1999, og der er ikke produceret yderligere at kortene siden, hvilket gør at der er utroligt få eksemplarer af de enkelte kort. Ved siden af at det er 1st edition kort, så er kortets tilstand også blive vurderet til at være i en 10/10 tilstand, hvilket bliver vurderet af et professionelt firma, der klassificerer kortets tilstand.

Charizard er også folkets fortrukne kort, kortet var også dengang det mest sjældne i base sættet og er nu i dag blevet til verdens dyreste pokemon kort.

Blastoise pokemon fik næsten førstepladsen som det dyreste kort

Et Blastoise 1998 pokemon kort er også blevet solgt for næsten lige så meget som Charizard kortet. Blastoise kortet blev solgt for $360.000, så ”kun” 9000 dollars mindre en Charizard kortet. Dette kort blev brugt som et præsentationskort, som Wizards of the Coast bestilte fra Cartamundi i 1998. Dette kort var med til at bevise overfor Nintendo, at de burde lancere engelsksprogede kort. Dette Blastoise kort var med til at starte hele bølgen, så hvorfor var det ikke dyrere end Charizard kortet? Det er nok blandt andet fordi at kortet kun er vurderet til at have en tilstand på 8,5/10.

Pokemon kort stiger i værdi

Hvis du har pokemon kort helt tilbage fra den tid, så er det nok en god ide at holde lidt på dem, da de kun stiger i værdi med årene. Derudover vil det nok også være en god ide at putte dem i en emballage, hvor de ikke kan blive beskadiget.

Relaterede Indlæg

SSD harddisk test – Få plads til alt på en lynhurtig SSD harddisk

SSD harddisk test – Få plads til alt på en lynhurtig SSD harddisk

Guide: Sådan får du en tæt barbering

Guide: Sådan får du en tæt barbering

Guide: Sådan klipper du din hund selv

Guide: Sådan klipper du din hund selv

Kan man klippe en hund med en almindelig trimmer?

Kan man klippe en hund med en almindelig trimmer?

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming