Verdens dyreste privatfly – Koster knap 3 milliarder kroner!

Verdens dyreste privatfly – Koster knap 3 milliarder kroner!

Du har nok overvejet, hvor fedt det kunne være, at have sit eget privatfly, så man altid kan flyve til de steder, man ønsker. Og det er måske i højere grad en bonus, at man slipper for andre passagerer, som render i vejen, eller måske endda medbringer deres larmende unger. Et privatfly med gutterne og nogle flasker champagne, det er helt klar den rigtige måde at rejse på. Men hvad koster et privatfly? Det kommer i høj grad an på, hvor luksuriøst, det skal være – og nu kigger vi på toppen af luksus.

Privatfly til 3 milliarder kroner

Det er nok ikke dette privatfly, du ville købe dig til og gutterne. Dette privatfly er nemlig købt af prins Al-Waleed bin Talal fra Saudi Arabien, som ønskede luksus udover det sædvanlige. Han har blandt andet valgt at få bygget en koncertsal, et tyrkisk bad og en stor garage til sine luksusbiler. Men det stopper ikke her – han valgte nemlig også at få installeret en stor trone i flyet, så han kan vise sin status frem.

Flyet har naturligvis også fem soveværelser, så prinsen naturligvis kan tage gutterne med på tur, hvis han skulle ønske det. Du kan se hans fly i videoen her:

Privatfly til almindelige folk

Ønsker du at kunne synge børnesangen ”Jeg har en flyvemaskine”? Så er det om at finde pengene frem. Du kan nemlig godt finde privatfly til salg, men priserne svinger meget i forhold til, hvad du ønsker i form af størrelse og funktionalitet – og det kan være overraskende svært at gennemskue, da de ofte bestilles specifikt på bestilling. Du kan dog forvente, at det kommer til at koste nogle millioner allerede i den lave ende.

Nyheder i flyverdenen

Der sker dog nogle spændende udviklinger i flyverdenen, som måske kommer til at påvirke fremtidens fly. Milliardæren Richard Chandler har nemlig et ønske om at lave flyverdenens svar på Tesla – et 100% elektrisk fly, som du kan læse mere om her.

Og når vi nu har kigget på et af de mest luksuriøse fly nogensinde lavet, så er det måske spændende at set det største passagerfly nogensinde? Det har vi naturligvis en artikel om.

Relaterede Indlæg

Ny Dexter serie bekræftet

Ny Dexter serie bekræftet

Denne uges babe er Dalaia Becerra Siegmund

Denne uges babe er Dalaia Becerra Siegmund

Bad boys 4 er på vej! – Will Smith Instagram

Bad boys 4 er på vej! – Will Smith Instagram

Ugens babe er Olivia Blais!

Ugens babe er Olivia Blais!

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming