Verdens hurtigste motorcykel – Dodge Tomahawk

Dodge Tomahawk konceptet smadrer fuldstændig alle barrierer af konventionel tænkning omkring personlig transport. Det er faktisk en 4 hjuls, enkeltmands passager ”bil” der kombinerer kunst med en ekstrem form for ingeniørarbejde, men kan også kategoriseres som verdens hurtigste motorcykel.

Med en Viper V-10 motor og 500 hestekræfter kan denne motorcykel potentielt nå op til 680 km/t, hvis du altså tør prøve.

Dodge Tomahawk motorcyklen ligner ikke en traditionel motorcykel, det ligner mere et bæst som ikke har fået lov til at komme ud af buret endnu. Faktisk så er denne motorcykel ikke lovliggjort på vejene, og der er i alt kun produceret 10 af denne model over en periode på 4 år. Der er dog lavet mange efterligninger af motorcyklen, som er blevet solgt til en forholdsvis god pris, omkring 500.000 dollars stykket. De er blevet solgt som ”rolling sculptures” hvilket er en måde at lovliggøre og fortælle at motorcyklen ikke er beregnet til at køre på vejene med.

Med Dodge Tomahawks 4 hjul og V-10 motor, så ligger den altså lige på kanten til at være en bil, men er udstyret og fremstillet som en motorcykel lavet i aluminium.

Selvom at det er en koncept motorcykel, så var den stadig meget tæt på at komme ud på markedet. Den var taget i betragtning som en sporty og ekstremt hurtig koncept motorcykel, som mange gerne ville have fingrende i, desværre så var der ingen version som blev lovliggjort til vejbrug, derfor blev Dodge Tomahawk heller ikke testet på vejen, så man kan kun spekulere omkring dens egentlige egenskaber. Men Dodge har selv estimeret at motorcyklen kan nå en topfart mellem 480-680 km/t.

Relaterede Indlæg

SSD harddisk test – Få plads til alt på en lynhurtig SSD harddisk

SSD harddisk test – Få plads til alt på en lynhurtig SSD harddisk

Hvordan virker en smartwatch?

Hvordan virker en smartwatch?

Guide: Sådan får du en tæt barbering

Guide: Sådan får du en tæt barbering

Guide: Sådan klipper du din hund selv

Guide: Sådan klipper du din hund selv

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming