Vilde investeringer i torsdagens afsnit af Løvens Hule!

Vilde investeringer i torsdagens afsnit af Løvens Hule!

Der var da godt nok gang i de vilde investeringer i tordagens afsnit af Løvens Hule – så du også med?

Vi elsker at tune ind hver torsdag til endnu et afsnit af Løvens Hule. Det er ikke kun god underholdning, men også en motivationsfaktor for os alle, der går rundt med en lille iværksætter drøm i maven. I denne uge fik to iværksættere vilde beløb til deres virksomheder. Det kan du læse mere om nedenfor!

Bland-selv-iskaffe har cashed in 2 mio. kroner i Løvens Hule

Creative Company står bag denne bland-selv-iskaffe og har på kun 2 år kommet ind på store markeder som Bilka, Netto og Føtex. Produkterne består af en serie af iskaffe i forskellige smagsvarianter, som man kan blande efter eget ønske. Det står til at skulle komme ind i flere dagligvarebutikker såsom COOP og Rema1000. Det kan udvide deres marked, så det også omfatter Sverige og Tyskland.

Alene i år har de en forventning om at ramme en omsætning på 20 mio. kr. Det fik Jacob Risgaard til at bede på krogen og investere i 2 mio. kroner for 25 procent af deres virksomhed.

Ifølge ejerne af virksomheden Creative Company, Daniel Phillip, Christoffer Bergman og Steffen Clausen, så må den kolde kaffe gerne smage sjovt, og derfor har de fremstillet et stort udvalg af maks-lækre smagsvarianter.

De har været kreative, og har formået at udvikle deres helt egen produktionsmåde. De er fuld i gang med at udvikle nye smage, så alle kan få fornøjelsen af en god og velsmagende iskaffe!

Firma i Aarhus fik deres drømmemakker fra Løvens Hule

Virksomheden Ildbordet startede deres firma for ikke mere end 3 måneder siden, da de var til optagelse første gang i Løvernes Hule sidste sommer. Men i torsdags fik de deres drømmemakker med på holdet, nemlig Jesper Buch. Firmaet satsede nemlig stærkt på, at de kunne få Jesper Buch med på deres eventyr.

Ildbordet producerer specialdesignede ildborde, der kan være med til give den helt rette stemning til sommerens mange fester udenfor. Deres idé er, at man kan bruge ildbordet, når man for eksempel skal drikke nogle bajere med sine kammerater eller et glas vin med sin dame. De vil holde produktionen i Danmark, så de sørger for at skabe en masse cash i Danmark.

Jesper Buch – deres drømme makker var lige ved at sige ”Jeg er ude” men de fik alligevel lavet indgået en handel med løven, som lød på 15% af den nystartede virksomhed.

Det kan være svært at holde sig cool, når man står i buret med 5 løver, men de formodede alligevel at trække sejren hjem, da de både fik en investor, plus så var det deres favorit makker de fik med på holdet.

De har allerede mange henvendelser fra folk, der vil købe deres produkt. Det betyder, at de allerede indtjener til at kunne producere endnu flere borde, og forhandle bedre priser ved at købe større partier på en gang. Så er business kickstartet!

Vi glæder os allerede til denne uges afsnit af Løvens Hule!

Kommenter

Relaterede Indlæg

Weekend babe: frække Susanna Schoen

Weekend babe: frække Susanna Schoen

Bedste anal sexlegetøj fra Sinful

Bedste anal sexlegetøj fra Sinful

Fræk insta babe: Lucia Bassano

Fræk insta babe: Lucia Bassano

Far jokes du med garanti ikke vil gå glip af!

Far jokes du med garanti ikke vil gå glip af!

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Seneste produkttests