Wokpande test – Det perfekte udstyr til asiatiske retter

Wokpande test – Det perfekte udstyr til asiatiske retter

Er du ved at køre lidt fast i de samme madlavningsrutiner og måltider? Det kan ske for os alle, hvor vi en dag indser, at vi ofte ender med at lave de samme ting igen og igen, fordi vi måske ikke lige har tid til at kaste os ud i de store projekter, men ofte fordi vi bare vænner os til noget, og ikke lige får taget os sammen til at prøve noget nyt. Men det er noget, man bør undgå - man bør i stedet prøve sig frem med nye retter af og til, og i den sammenhæng bør man måske også prøve et nyt redskab. Du bør overveje at anskaffe dig en wokpande.

Wokpanden er en særlig form for pande, som stammer fra det asiatiske køkken. Her bruger man den til et ekstremt stort udvalg af forskellige retter, som alle varierer i indhold, smag og kompleksitet. Du kan bruge den til simple stegninger med kød og grøntsager, eller du kan bruge den til mere ambitiøse projekter, hvor du skaber en lækker fusion af mange forskellige smage. Det er alt sammen et spørgsmål om, hvad man har lyst til at prøve sig frem med, for wokpanden er nemlig ekstremt alsidig.

Den er nem at lære at bruge, og du kan hurtigt lære nogle særlige retter, som kan imponere gutterne eller måske give dig en ekstra stor fordel på din næste date?

Men når det ikke er noget, man har erfaring med, så kan det være svært at vælge den helt rette wokpande. Induktion? Normalt komfur? Har man brug for det hele? Vi har lavet denne wokpande test for at hjælpe dig med at finde svarene på disse spørgsmål, og mange andre. Vi har udvalgt nogle af de mest populære modeller på markedet, så du kan få den absolut bedste wokpande til din situation.

Top 5 wokpander

#ProduktForhandlerPrisLager
1Eva Solo Trio Stainless Steel 32cm399.00 DKKPå lager
2Scanpan Classic 32cm699.00 DKKPå lager
3Tefal Jamie Oliver Quick & Easy 28cm189.00 DKKPå lager
4Scanpan Impact med låg 32cm647.00 DKKPå lager
5Ken Hom Excellence 36cm369.00 DKKPå lager

Vigtigt at vide om testen er, at mandeportalen.dk ikke tester produkterne selv. Vores tests er baseret på andres anmeldelser, popularitet på markedet og andre kilders tests. Du skal se vores tests som en måde at få et overblik over nogle af de bedste og mest populære produkter i dag.

Ønsker du andre spændende måder at tilberede maden på? Det gør du nok - og derfor har vi en sous vide test og en bordgril test til dig, så du netop kan få kastet dig ud i den lækreste madlavning.

Eva Solo Trio Stainless Steel 32cm

Find Eva Solo Trio Stainless Steel 32cm her:

ForhandlerPrisFragtLager
399.00 DKK39.00 DKKPå lagerTil butik
399.00 DKK0.00 DKKPå lagerTil butik
399.95 DKK39.95 DKKPå lagerTil butik
599.00 DKK0.00 DKKPå lagerTil butik
599.95 DKK0.00 DKKPå lagerTil butik

Eva Solo Trio Stainless Steel 32cm

Hvis du er på jagt efter en pande, som formår at skille sig lidt ud af mængden og på samme tid også følger et nordisk design med minimalisme og praktiske tanker, så er denne Eva Solo Trio Stainless Steel 32cm lige noget for dig. Her får du netop den type design, som Eva Solo er kendt for, med det meget minimalistiske og praktiske, men det er stadig en wokpande som skiller sig lidt ud af mængden, da de mest almindelige af disse ofte vil være lavet i sorte farver, hvorimod denne viser det rustfri stål frem med blanke, lyse farver.

Perfekt til hverdagen

Designet i rustfrit stål er noget, som passer perfekt ind i den moderne hverdag. Det er nemlig et yderst holdbart materiale, som kan holde til alle former for slid og skader, som kan komme i den daglige brug. Du kan derfor være ganske sikker på, at denne wokpande vil beholde sin flotte, blanke facade i meget lang tid, hvor andre materialer hurtigere ville komme til at se lidt mere brugt ud. Det er en af de primære grunde til, at så meget køkkengrej, særligt gryder og pander, i dag er lavet i netop dette robuste materiale.

God opvarmning

Et af formålene med en wok er, at stegningen skal gå meget hurtigt og ved høj temperatur. Designet er lavet til dette, med de høje sider, hvor du kan flytte maden op ad, men også den særligt tykke bund, som denne wokpande også har, er designet til at give en endnu bedre oplevelse under stegningen. Materialet er derfor udvalgt på baggrund af disse høje temperaturer, hvilket det naturlig er særdeles egnet til – og selvom hele panden bliver varm, så skal du ikke være bange for at tage fat i den. De særligt svejsede håndtag bliver nemlig ikke varme.

Egenskaber:

  • Volume: 5 liter
  • Diameter: 32 cm
  • Højde: 10,5 cm
  • Materialer: Rustfrit stål og aluminium
Scanpan Classic 32cm

Find Scanpan Classic 32cm her:

ForhandlerPrisFragtLager
699.00 DKK0.00 DKKPå lagerTil butik
799.00 DKK0.00 DKKPå lagerTil butik
836.25 DKK96.19 DKKPå lagerTil butik
849.95 DKK0.00 DKKPå lagerTil butik
1149.00 DKK0.00 DKKPå lagerTil butik

Scanpan Classic 32cm

Scanpan Classic 32cm er en moderne version af den klassiske wokpande, hvor man netop har taget det sorte look, som mange forbinder med en wok, men udført det på en lækker og moderne aluminiumspande. Du får derfor det bedste fra begge verdener, og du kan faktisk også glæde dig over miljøvenligheden ved netop denne pande. Den er nemlig lavet af genbrugsaluminium. Når du er færdig med madlavningen, opdager du endnu en fordel ved den moderne wokpande – den kan tåle en tur i opvaskeren uden problemer.

Non-stick

Og selvom opvaskemaskinen i mange tilfælde kan tage al rengøringen, så vil der alligevel være nogle tilfælde, hvor der er fastbrændte rester, som ikke forsvinder efter en tur i opvaskemaskinen – eller som er utroligt genstridige, når du vasker panden op i hånden. Dette er dog ikke noget problem med Scanpan Classic 32cm. Den lækre wokpande har nemlig en yderst effektiv non-stick belægning, som dækker hele overfladen, og som sørger for, at der netop ikke sætter sig madvarer fast på panden under madlavningen.

Perfekt varmefordeling

Aluminium har mange kvaliteter, som gør det til et perfekt materialet i køkkenet. Enhver der nogensinde har brug en pande eller gryde af denne type metal ved naturligvis, hvor let det er vægtmæssigt, hvilket kan være en fordel, når du først har fyldt den op med mad; men der er faktisk en anden kvalitet, som tjener materialet endnu bedre til netop denne type pande. Aluminium har nemlig en fantastisk evne til at lede varme, og du vil derfor opleve, at den meget hurtigt fordeler varmen perfekt og jævnt ud på hele overfladen.

Egenskaber:

  • Lækker non-stick belægning
  • Diameter: 32 cm
  • Højde: 13,5 cm
  • Materiale: Aluminium
Tefal Jamie Oliver Quick & Easy 28cm

Find Tefal Jamie Oliver Quick & Easy 28cm her:

ForhandlerPrisFragtLager
189.00 DKK35.00 DKKPå lagerTil butik
199.95 DKK39.00 DKKPå lagerTil butik
199.95 DKK39.95 DKKPå lagerTil butik
199.95 DKK39.00 DKKPå lagerTil butik
249.95 DKK39.00 DKKPå lagerTil butik

Tefal Jamie Oliver Quick & Easy 30cm

Tefal har gennem deres samarbejde med Jamie Oliver lavet noget fantastisk køkkenudstyr, som netop drager på deres mange års erfaring indenfor produktionen der af, men også stjernekokkens kendskab til, hvad man reelt set har brug for, og hvor der er mulighed for forbedring. Til sammen har de derfor skabt en serie af køkkengrej, som er brugbart af enhver; det er alle, lige fra den unge person, som lige er flyttet hjemmefra for første gang til mesterkokken, som søger noget pålideligt og effektivt udstyr til madlavningen.

Praktisk design

Der er mange praktiske fordele af finde i denne wokpande. Der er blandt andet der særlige Thermo-Signal i bunden af panden, som indikerer, at panden har nået den helt rette temperatur; dette hjælper dig med altid at vide, hvornår det er tid til at smide maden på panden. Og apropos temperatur, så har vi også en fordel ved dette i den anden ende af skalaen. Selvom panden bliver ekstremt varm under madlavningen, så forbliver de lækre silikonebelagte håndtag nemlig kølige, og det giver dig et fast og solidt greb om wokpanden.

Non-stick gør madlavningen nem

Når du laver mad på panden, så foregår det ved ekstremt høj temperatur, og et uopmærksomt øjeblik ved denne temperatur kan netop lede til, at maden brænder på og sætter sig fast i pandens overflade. Dette vil ikke være tilfældet med Tefal Jamie Oliver Quick & Easy 30cm, som netop har en fantastisk non-stick belægning på pandens aluminiums støbning, som gør at maden har ekstremt svært ved at sætte sig fast, hvilket både er en fordel under madlavningen, men i særdeleshed også ved den efterfølgende rengøring.

Egenskaber:

  • Udviklet med mesterkokken Jamie Oliver
  • Egnet til induktion
  • Diameter: 30 cm
  • Materiale: Aluminium, rustfrit stål
Scanpan Impact med låg 32cm

Find Scanpan Impact med låg 32cm her:

ForhandlerPrisFragtLager
647.00 DKK0.00 DKKPå lagerTil butik
699.00 DKK0.00 DKKPå lagerTil butik
699.95 DKK0.00 DKKPå lagerTil butik
736.00 DKK0.00 DKKPå lagerTil butik
817.00 DKK0.00 DKKUNKNOWNTil butik

Scanpan Impact med låg 32cm

Scanpan Impact med låg 32cm er en wokpande til dig, som ønsker et flot, metallisk look til din wokpande, som naturligvis stadig byder på den effekt og oplevelse, du forventer fra en højkvalitets wokpande. Den er designet med en drypfri kant, som er praktisk, hvis du ønsker at hælde noget fra panden over i en anden beholder – hvis der f.eks. er rester til overs eller lignende. Den har også et håndtag, som er monteret på wokpanden på en måde, hvor den faktisk holder sig kølig, selvom wokpanden bliver meget varm.

Medfølgende låg

Der vil være mange opskrifter, som du kaster dig ud i, hvor et låg vil gøre hele processen mere hurtigere og mere effekt – og i andre tilfælde vil det faktisk være en nødvendighed. Med denne wokpande fra Scanpan vil du netop være forberedt på alle disse situationer, da der netop følger et låg med til wokpanden. Låget er udført i glas, så du altid kan følge med i, hvordan det går nede i wokpanden under madlavningen, hvilket hjælper med at give dig fuld kontrol over situationen, så maden ikke ender med at brænde på.

Kombineret rustfrit stål og aluminium

Ved at kombinere disse to materialer opnår man et resultat, som tager det bedste fra begge verdener. Du opnår nemlig den robusthed og holdbarhed, som rustfrit stål byder på, hvor den kan holde til alt, den udsættes for i dagligdagen. Men på samme tid får du også aluminiums evne til at lede varme, da dette netop bruges som en kerne mellem to lag rustfrit stål. Varmen bliver derfor spredt perfekt ud i hele wokpanden, så du altid kommer til at opleve en perfekt, jævn opvarmning af din mad i denne Scanpan Impact.

Egenskaber:

  • Perfekt kombination af rustfrit stål og aluminium
  • Låg er inkluderet
  • Diameter: 32 cm
  • Materialer: Rustfrit stål og aluminium
Ken Hom Excellence 36cm

Find Ken Hom Excellence 36cm her:

ForhandlerPrisFragtLager
369.00 DKK65.00 DKKPå lagerTil butik
393.00 DKK39.00 DKKPå lagerTil butik
394.00 DKK39.00 DKKPå lagerTil butik
428.00 DKK0.00 DKKPå lagerTil butik
428.00 DKK0.00 DKKPå lagerTil butik

Ken Hom Excellence 36cm

Hvis du ønsker en wokpande, som har et lidt anderledes udseende, som måske passer perfekt ind i det lidt mere rustikke køkken, så bør du overveje at anskaffe en Ken Hom Excellence 36cm. Denne pande er nemlig lavet af et særligt materiale kalder kulstofstål, som giver den en blank og lys metallisk overflade, som også ses ved wokpander i rustfrit stål. Den skiller sig dog meget ud af mængden i detaljerne; dette ses blandt andet ved de lækre håndtag på wokgryden, som er lavet i træ, hvilket givet et lidt mere rustikt look.

Kulstofstål

Det særlige materiale benyttet til panden er kaldet kulstofstål, og det er en form for legering mellem stål og jern. Resultatet af dette er et yderst stærkt og holdbart metal, som vil få din wokpande til at holde i rigtig mange år, selv ved hyppigt brug - og det er netop formålet med den. Manden bag panden, Ken Hom, mener nemlig at en wok er det eneste, du reelt set har brug for i et køkken, og at den bør bruges som grundstammen i nærmest ethvert måltid. Med så hyppigt et brug har du netop brug for noget, som holder godt.

Forskelligt håndtagsdesign

Vi nævnte ovenfor, at håndtagene var lavet i træ, hvilket giver panden et helt særligt udseende, som kan imponere mange, men det er faktisk ikke det eneste smarte ved håndtagene. Der er nemlig to håndtag på wokgryden, hvoraf det ene er et aflangt håndtag, hvorimod det andet er et håndtag til at gribe tættere om wokpanden med et fastere greb. Ved at kombinere disse to kan du få absolut perfekt kontrol over madlavningen, hvor du let kan slynge maden rundt i wokpanden, når der lige skal lidt mere til.

Egenskaber

  • Rustikt design
  • Særlig metallegering
  • Diameter: 36 cm
  • Materialer: Kulstofstål
GreenPan Barcelona 28cm

Find GreenPan Barcelona 28cm her:

ForhandlerPrisFragtLager
499.00 DKK49.00 DKKPå lagerTil butik
499.00 DKK0.00 DKKPå lagerTil butik
499.00 DKK0.00 DKKPå lagerTil butik
599.00 DKK0.00 DKKPå lagerTil butik

GreenPan Barcelona 28cm

GreenPan Barcelona 28cm er en wokpande lavet i et design, som passer ind i ethvert køkken. Selve panden er udført i en god, sort farve, som netop rammer det normale wokpande-look, som mange netop vil forvente.  Den har derudover et aflangt håndtag i aluminium, hvor man har valgt at beholde materialets oprindelige blanke metalliske farve, som komplementerer den sorte farve fra panden. Det skaber et overordnet udseende, som er ret minimalistisk og simpelt, og som formentligt vil passe sammen med mange af dine pander.

Diamantforstærket belægning

Mange pander har en form for belægning; det kan være med henblik på at gøre den non-stick eller andet - men med GreenPan Barcelona 28cm har man valgt at tage det et skridt videre. Her er nemlig en helt særlig belægning, som er forstærket med diamanter. Det giver en ekstremt holdbar overflade, som giver panden en ekstra lang levetid - og den særlige belægning er faktisk også så stærk, at du uden problemer kan bruge metalredskaber, når du laver mad i wokpanden, uden at du behøver at frygte for skrammer og ridser.

Hurtig opvarmning

Tilberedning af mad i en wok handler i særdeleshed om høje temperaturer, og det er denne wokpande bygget til. Den har en særlig bund, som giver muligheden for at varme panden op hurtigt, hvilket kan være en fordel, når du netop ønsker at nå de temperaturer, hvor wokpanden netop brillierer - og panden er faktisk egnet til temperaturer helt op til 450 grader, hvilket er helt ekstremt. Den kan også bruges i ovnen, hvis du ønsker at tilberede din mad på denne måde. Du opnår derfor en perfekt fleksibilitet med GreenPan Barcelona 28cm.

Egenskaber:

  • Særlig diamantbelægning
  • Egner sig til induktion
  • Diameter: 28
  • Materiale: Aluminium
Le Creuset Toughened 32cm

Find Le Creuset Toughened 32cm her:

ForhandlerPrisFragtLager
1499.95 DKK0.00 DKKPå lagerTil butik
1729.00 DKK0.00 DKKPå lagerTil butik

Le Creuset Toughened Non Stick 32cm

Det franske mærke Le Creuset er kendt for deres køkkengrej, som ofte anses for at være noget at det bedste, man kan få, og denne wokpande er ingen undtagelse. Her får du nemlig en helt fantastisk wokpande, som er perfekt til at tilberede stort set alle former for mad - for mange er wokpanden netop et af de vigtigste redskaber i køkkenet, hvorom meget af madlavningen baseres. I disse tilfælde kan man i særdeles få god nytte ud af en model som denne Le Creuset Toughened Non Stick 32cm.

Tilbered på alle måder

Wokpanden er jo som udgangspunkt designet til at lave mad på en kogeplade, hvilket naturligvis kan gøres med denne model, som virker med alle former for kogeplader, herunder også induktion. Men du får også andre muligheder med en wokpande som denne, som er designet til også at kunne bruges i ovnen. Du kan derfor uden problemer smide hele herligheden i ovnen, hvis maden lige skal færdigtilberedes derinde. I ovnen kan den holde til temperaturer op til 260 grader, hvilket skulle dække det meste madlavning.

God størrelse

Denne Le Creuset Toughened Non Stick har en diameter på 32 centimeter, hvilket er en ganske god størrelse, hvor du nemt får plads til en masse mad. Ønsker du at udnytte hele wokpandens størrelse, så kan du faktisk klemme hele fem liter mad ned i den, som du derefter kan tilberede - dog skal det nævnes, at tilberedning i wok ofte involverer, at maden holdes i et tyndere lag for at opnå den optimale stegning. Og selv hvis du får fyldt lidt ekstra i den, så er det ikke et problem. Den har netop to håndtag i siderne, så den er nem at bære.

Egenskaber:

  • Non-stick belægning
  • Egnet til induktion
  • Volume: 5 liter
  • Diameter: 32 cm
  • Materiale: Aluminium

Hvordan er wokpanden forskellig fra en almindelig pande?

Wokpanden, som kommer fra det asiatiske køkken, er designet med samme grundtanker som en normal pande, men der er alligevel nogle store forskelle i måden, de bruges på. Den forskel, man først bemærker, er i formen på wokpanden, som netop er designet specifikt til at blive brugt på en særlig måde. Wokpanden har nemlig en markant smallere bund end den normale pande, hvor den i stedet udvider sig op langs de ekstra høje sider, som den også har.

En normal pande har en tyk bund, fordi du ofte steger noget direkte derpå, hvorimod wokken er designet med hældende sider, hvor varmen bliver fordelt op på. Dette giver muligheden for at stege på disse også, hvilket giver en ekstra stor stegeflade, hvor varmen er fordelt jævnt udover. Wokken er særligt tiltænkt lynstegning, hvor maden netop ikke skal ligge stille i lang tid, og derfor har man udviklet særlige teknikker, når man bruger wokken. De hældende sider giver dig muligheden for at slynge maden rundt i wokpanden, i stedet for at du skal røre rundt, som normalt. Dette hjælper med den særlige måde, hvorpå tingene skal steges hurtigt og effektivt - og så ser det også ret fedt ud, når man er god til det. Det er derfor en god måde lige at imponere på, når man har besøg.

Hvad tilbereder man i en wokpande?

Wokpanden stammer fra det asiatiske køkken, og det vil derfor i særdeleshed være asiatiske eller asiatisk-inspirerede retter, som du bruger wokpanden til. Det handler i meget høj grad om at lynstege alverdens ting, lige fra kød til grøntsager, til særlige krydderier og lignende. Der vil oftest være tale om mindre stykker kød, som strimler eller tern af udskåret kød, som passer perfekt med de metoder og den tilgang, som wokpanden i særdeleshed egner sig til. Det handler ofte om at stege flere ting sammen, så man netop kan kombinere de mange forskellige smage, for at opnå et lækkert, samlet resultat, hvor de forskellige smage komplementerer hinanden.

Det virker måske lidt overvældende, hvis man ikke er vant til det - men det kan reelt set siges om mange former for madlavning. At lave mad i en wokpande er faktisk ikke så svært, og du finder mange retter som er lavet til at være lækre, hurtige og nemme på samme tid, så du sagtens kan starte ud med disse. Og inden du ser dig om, så begynder du at forstå de folk, som mesterkokken Ken Hom, som mener, at en wokpande er det eneste, man skal absolut skal have i et køkken - alt andet er valgfrit. Okay, måske når du ikke helt dertil, men du kan i hvert fald opleve, at der er mange spændende og lækre retter, som skal tilberedes i en wokpande.

Hvilken wokpande, skal man vælge?

Det handler om at finde den bedste wok til lige netop din situation, som jo kan være forskellig fra de ting, andre har brug for. Du bør derfor overveje, hvad du har brug for - og vi kan her gennemgå nogle af de punkter, du i særdeleshed bør tage til overvejelse, da de har en stor indflydelse på, hvad du vælger. Du bør først og fremmest sikre dig, at panden fungerer til de varmeenheder, du har i køkkenet - det vigtigste er jo, at du kan varme den op. Du kan sagtens få en wok til induktion, hvis det er den type, du har i køkkenet, som meget andet køkkengrej er det ikke en selvfølge. Vi har derfor fremhævet dette i blandt modellernes i vores wokpande test, så du netop kan få et overblik med det samme.

Størrelsen

Størrelsen på en wokpande er jo med til at afgøre, hvor meget mad, du kan lave ad gangen. Du vil ofte opleve, at mange wokpander ofte findes indenfor et ret begrænset spænd af størrelser, og at disse vil være ganske passende for stort set alle familier. Der vil dog stadig være lidt forskel blandt de forskellige størrelser, og du bør derfor altid sikre dig, at den pande, du udvælger, har en størrelse, der passer til hjemmets behov.

Wokpander kan variere en smule i højden også, hvilket kan blive et spørgsmål om præferencer. En højere side giver mulighed for at stege flere ting ad gangen, og det giver også bedre mulighed for at lave særlige opdelinger i de ting, du steger - hvilket kan forekomme lidt kompliceret til at starte med, men det kan faktisk være med til at give nogle helt særlige fordele. På den anden side, så er en lavere wokpande meget nemmere at opbevare i køkkenskabene, og det kan derfor være en fantastisk løsning i de hjem, hvor der måske ikke er helt så meget plads - for man skal ikke gå uden god wokmad, bare fordi man er studerende eller lignende.

Særlige features og fordele

Det mest spændende at kigge på vil ofte være de særlige features og fordele, den enkelte model byder på. Her er der nemlig mange spændende ting at kigge på, som kan gøre din madlavning mere effektiv eller bare bedre. Det er dog meget individuelt, hvad man reelt set ønsker indenfor dette område, og du bør derfor danne dig et overblik over, hvad markedet byder på, så du kan vælge ud fra de ting, som giver mening for dig. Vi har fremhævet disse i vores wokpande test, så du hurtigt kan få dette overblik, og blandt disse fordele finder du spændende ting som særlige belægninger, som beskytter mod metalredskaber, særlige materialesammensætninger som giver optimal varmefordelen, eller måske blot en non-stick belægning, som gør wokpanden ekstra nem at rengøre.

Pris

Prisen kommer naturligvis også i spil i mange tilfælde; det gælder jo om at finde en model, som passer ind i budgettet. Når du skal finde det helt rette wokpande tilbud, så skal du netop finde den model, som har de fordele, du har brug for, dem du gerne vil have ekstra, og så selvfølgelig en pris, som giver mening for dig. Finder du først dette, så er du helt sikkert endt det rette sted.

FAQ

Hvordan steger man i en wok?

Du steger lidt anderledes i en wok end i en normal pande. Det handler nemlig i høj grad om at bruge de høje sider på wokken, hvor du netop også kan stege maden på grund af den gode varmefordeling.

Hvilket land kommer wok fra?

Wokken har asiatiske rødder, og man mener mere præcist, at wokken oprindeligt stammer fra Kina, hvor man har fundet tegn på, at den blev opfundet der for ca. 2000 år siden.

Kan man lave wok i en pande?

Nogle retter som er beregnet til en wokpande, kan reelt set godt laves i en almindelig pande, hvor du også vil opnå ganske fornuftige resultater - men det bliver dog ikke helt det samme.

Hvilke nudler er bedst til wok?

Det er der ikke særlige regler for, og det afhænger i høj grad af, hvilken ret du er ved at lave, og hvordan du ønsker at den skal opbygges. Du kan derfor eksperimentere med forskellige former for nudler, for at opnå det rette resultat.

Relaterede Indlæg

Overlev vinteren med komfort: Sådan vælger du en varmtvandsbeholder, der holder dig varm!

Overlev vinteren med komfort: Sådan vælger du en varmtvandsbeholder, der holder dig varm!

Vinterens hemmelighed: Hvilke varmtvandsbeholder (el) holder dig varm, når kulden bider?

Vinterens hemmelighed: Hvilke varmtvandsbeholder (el) holder dig varm, når kulden bider?

De bedste og værste varmtvandsbeholder fjernvarme: Find ud af, hvad der virkelig virker!

De bedste og værste varmtvandsbeholder fjernvarme: Find ud af, hvad der virkelig virker!

Vi testede de mest populære varmtvandsbeholdere til el: Se hvad vi fandt!

Vi testede de mest populære varmtvandsbeholdere til el: Se hvad vi fandt!

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Vi elsker motorer!

Gaming