Gamer stol test 2022 – De bedste gamerstole

Gamer stol test 2022 – De bedste gamerstole

Rigtig mange danskere lider af rygproblemer, og det er der en grund til. Vi sidder meget ned på arbejdet, og når vi kommer hjem, sidder vi igen – oftest foran computeren eller fjernsynet. Alt i alt bruger vi enormt meget tid på at sidde, og derfor er det så vigtigt at at have ordentlige møbler at sidde på og at holde en god kropsholdning, så vi ikke belaster ryggen mere end nødvendigt.

De fleste mennesker tænker ikke over, hvordan de rent faktisk sidder, og derfor har de ofte en dårlig kropsholdning, når de sidder i en stol. Derfor er det så vigtigt at have en god stol – især hvis du er en gamer! Det er dog ikke bare at tage den første og bedste stol, hvis du skal bruge en gamerstol.

Derfor har vi lavet denne bedste gamerstol test, hvor du kan få et indblik i nogle af de stole der er på markedet, hvad de kan, og hvorfor du skal vælge netop en bestemt stol.

I denne test får du et indblik i:

 • Hvilke gamerstole der er på markedet
 • Hvilke funktioner du skal kigge efter ved en gamerstol
 • Hvordan du kan justere din gamerstol, så du sidder korrekt.

Vigtig info: Alle gamerstole i denne test er udvalgt efter deres performance i test lavet af andre. Holdet bag Mandeportalen har derfor ikke selv testet stolene, men blot samlet de stole, som har klaret det bedst i andre test. Du finder derfor de bedste gamer stole på markedet i denne test.

Nordic Gaming Challenger Gaming Chair – Black

 • Prisvenlig gamerstol
 • God ergonomisk støtte
 • Kan købes i mange farver

Nordic Gaming Challenger Gamer stolen er et fremragende valg, hvis du er en seriøs gamer. Den bliver solgt til en prisvenlig pris, så du kan få kvalitet, uden du skal op med den helt store pengepung. Derudover så bliver den solgt i et stort udvalg af farver, så du kan vælge netop den farve, som vil passe bedst til dit gamerværelse!

Støtter din ryg korrekt

Med den gode ergonomiske støtte, som du får af denne gamerstol fra Nordic Gaming, så kan du sikre, at din ryg bliver støttet korrekt under brug. Stolen kommer med et solidt ryglæn, som holder din ryg på plads. Ryglænet er kombineret med 2 gode armlæn, som giver dig den ultimative arm støtte. Sidst med ikke mindst, så kan du let justere højden m.m. på håndtagene under stolen.

Polstret med PU-læder

Det er vigtigt at vælge en stol, som er lavet af slidstærke materialer. Ved at vælge denne stol fra Nordic Gaming, så får du en stol der er polstret med stærkt PU-læder, som giver et flot look, men som også sikrer mange års brug. PU-læder er kendt for at holde godt, og hvis du vedligeholder det løbende, så vil du få glæde af denne gamerstol i mange år ud i fremtiden.

Paracon BRAWLER Gaming Chair – Black

 • Perfekt til den ultimative gamer
 • Fedt sort design
 • Mange indbyggede funktioner

Paracon Brawler er det perfekte valg til den seriøse gamer, som bruger mange timer foran computeren. Det er den, da den kommer med indbyggede funktioner, som sikrer maksimal komfort under alt tiden man sidder i den. Med et ryglæn der kan justeres i hældning, en pude til ryggen der kan flyttes på og armlæn der kan justeres i højde, så er du sikret høj komfort.

Betrukket med fleksibelt PU-læder

En gamerstol skal gerne holde i mange år, hvorfor du skal vælge en, som er lavet med slidstærke materialer. Denne Paracon Brawler gamer stol er trukket med fleksibelt PU-læder. Det sikrer god siddekomfort, men også at den holder til mange timers slid, og derfor kan bruges i flere år uden problemer.

Medfølgende nakkepude

En ergonomisk siddestilling er nødvendig, hvis du ikke skal ødelægge din nakke eller ryg med dine mange timer foran computeren. Ved hjælp af den medfølgende nakkepude, så kan du sikre, at din nakke får den nødvendige støtte, og du derved ikke overbelaster musklerne eller nerverne i den.

Dutzo Pista V2 Gaming Chair – Black

 • Fedt design med skarpe linjer
 • Max vægt 150kg
 • Pude til lænd og nakke

Dutzo Pista V2 Gaming Chair er et suverænt valg, hvis du vil have en stilren og flot stol. Stolen er lavet til at sikre komfort, så du kan game i mange timer, uden at få ondt i kroppen. Det sikres ved hjælp af de indbyggede funktioner og medfølgende puder, som gør det nemt for dig at justere stolen til netop din favorit sidde position.

Ryglæn kan hælde 90 grader

Med et ryglæn der kan hælde op til 90 grader, så er denne Dutzo Pista V2 Gaming Chair en stol du ikke må overse, hvis du er en hardcore gamer. Det må du ikke, da ryglænet gør det muligt at tage en hurtig lur, hvis du føler dig træt i løbet af et langt raid eller lignende. Når ryglænet ligges ned, så kan du med puderne til nakke og lænd hurtigt gøre det behageligt.

Slidestærke materialer

Udover at være polstret med PU-læder, som sikrer mange års brug, så er der generelt brugt slidstærke materialer til denne stol. Til at justere højden er der brugt en 10cm gaspatron, som du kan skifte ud, hvis du vil justere højden yderligere. Der er derfor ikke det, som du ikke kan stille på hvis du vælger denne gaming stol.

DxRacer Formula F08-N Gaming Chair – Black

 • Anbefalet højde 160 – 180cm
 • PU-Læder
 • Max vægt 100kg

DxRacer er et velkendt mærke, når det kommer til gaming stole. Derfor er du i trygge hænder, hvis du vælger at købe denne DxRacer Formula F08-N. Det er dog vigtigt at påpege, at den har en max vægt på 100kg, og at du ikke anbefales at købe den, hvis du er over 180cm høj. Den er derfor det perfekte valg til børnene eller teenageren, som ikke er skudt i vejret endnu.

Kan dreje 360 grader

DxRacer Formula F08-N fjerner begrænsninger for brugeren af den, da den der fyldt med spændende funktioner. Den kan blandt andet dreje 360 grader rundt om sig selv, kan justeres i højde, og har et ryglæn der kan justeres ned til en hældning på 45 grader. Det gør det muligt for dig at justere den til netop dine behov, så du får den bedste oplevelse overhovedet, når du skal game i mange timer.

Ægte kvalitet

En af de ting som DxRacer er kendt for, det er kvaliteten på deres produkter. Du er derfor sikret god kvalitet, hvis du vælger at købe denne gaming stol. En stol, som med garanti kan holde i mange år, hvis du sørger for at passe godt på den. Derudover så er det let at få reservedele til stolen, hvis uheldet skulle være ude, og noget på stolen trænger til at blive skiftet.

AKracing Premium Gaming Chair – Black

 • Velrenommeret brand
 • Fantastisk komfort
 • Max vægt 150kg

AKracing er et af de mest populære brands, når det kommer til gamer stole. Derfor er du i trygge hænder, hvis du vælger at købe denne Premium gaming chair fra dem. Stolen er en premium, da de har brugt deres bedste materialer, for at lave den ultimative gaming stol.

Fyldt med komfort

Du går ikke ned på komforten med en AKracing Premium Gaming Chair. Stolen har justerbart ryglæn, armlæn, højde, hældning, nakkepude og pude til din lænd. Du kan derfor justere den, så du sidder præcis som din krop har brug for. Nakkepude og puden til din lænd kan tages af, så de kun bruges hvis du synes de er nødvendige.

Max vægt op til 150kg

Mange gaming stole kan kun holde til 100-120kg, men denne stol fra AKracing kan holde til op til 150kg. Det kan den, da materialerne der er brugt er af højeste kvalitet, og derved kan holde til ekstra. Et andet fremragende materialevalg, som de har brugt til stolen er deres PU-læder. Det giver en lækker siddekomfort, men er også let at vedligeholde og rengøre.

Gear4U Gambit Pro Gaming Chair – Black/Blue

 • Støtte til lænd og nakke
 • Stilfuldt og ergonomisk design
 • Max vægt 150kg

Gear4U Gambit Pro er et godt valg for den alsidige gamer, da dens ergonomiske design gør den behagelig at sidde på i lange perioder. Ligeledes har stolen mange justeringsmuligheder, hvilket betyder at den kan tilpasses forskellige brugere og er ideel til al slags gaming.

Reducerer træthed

Denne gamer stol giver fantastisk komfort til mange timers gaming, da den kommer med både hovedstøtte og lændestøtte, som er med til at reducere træthed. De justerbare armlæn og det justerbare sæde sikrer, at du altid har den perfekte position når du gamer, og støtter dine arme, albuer og håndled. 

Slidstærk med god holdbarhed

Desuden er stolen polstret med PU-læder, hvilket gør den let at vedligeholde, slidstærk og enormt holdbar. Gear4U Gambit Pro er også nem og medgørlig at rykke rundt på da den har 5 hjul, som glider problemfrit hen over gulvet. Udover at være ergonomisk er stolen også yderst stilfuld og passer perfekt ind i ethvert gamer rum.

Cougar Armor One Gaming Chair – Black/Orange

 • PVC læder
 • Rokkende funktion
 • Max vægt 120kg

Cougar Armor One er designet med gamere i tankerne og tilbyder en række forskellige funktioner, der giver en overlegen oplevelse. Det ergonomiske design sikrer, at du forbliver komfortabel og stabil under lange gaming sessioner, og det justerbare ryglæn og sæde, gør at den kan tilpasses dine behov.

Giver optimal støtte

Det justerbare sæde kan hæves eller sænkes for at passe til forskellige kropsstørrelser, og giver en behagelig oplevelse når der games. Desuden kan det justerbare ryglæn lægges tilbage 180 grader, og de justerbare armlæn kan flyttes op eller ned, så de støtter dine arme og albuer på bedste vis.

Førsteklasses PVC læder

Ligeledes er stolens materiale af førsteklasses PVC læder, som betyder at stolen er åndbar og modstår pletter, og at den vil forblive flot i mange år fremover, hvilket gør den ideel til den svedige gamer. Gamingstolen har også en indbygget lændepude og en pude til hovedet, som giver stabilitet og støtte. Derudover er Cougar Armor One også udstyret med en stålramme, der gør den solid og robust.

Arozzi Torretta Soft Fabric Gaming Chair – Grey

 • 3-dimensionelle armlæn
 • Tilbagelæning på 165 grader
 • Holdbart polster møbelstof

Arozzi Torretta Soft Fabric giver støtte til din ryg og nakke, og det bløde stof er behageligt at sidde på. Stolen har også justerbare armlæn og et justerbart ryglæn, så du kan finde den perfekte position til din krop, og hvis du får brug for at tage en pause fra spillet, kan stolen omdannes til en afslappende hvilestol.

Åndbart materiale

Stoffet på Arozzi Torretta Soft Fabric er åndbart og slidstærkt, og er ISO testet i forhold til slidmodstand og trækstyrke, hvilket betyder at stolen både forhindrer sved og kan bruges i mange år frem. Ligeledes er stolen udrustet med hårdføre hjul, der giver god bevægelsesfrihed og ikke beskadiger dit gulv.

Mange funktionaliteter

Alt i alt tilbyder denne gaming stol høj komfort med dets mange funktionaliteter, herunder at sædet er tiltbart i op til 12 grader. Stolen er desuden robust i det at den kan belastes med 100 kg. Arozzi Torretta Soft Fabric er en særdeles veludført gaming stol og et fremragende valg for enhver gamer, hvis behov ligger inden for design, ergonomi og kvalitet.

MSI MAG CH130 X Gaming Chair – Black/Grey

 • PVC læder
 • Karbon stålramme
 • Maks vægt 150kg

MSI MAG CH130 X byder på masser af komfortable funktioner og et lækkert design. Stolen er fremstillet af PU-læder og har et ryglæn der kan trækkes tilbage og justeres i fire forskellige positioner. Sædet er også polstret med skum, der med sin høje tæthed sikrer ekstra komfort.

Maskulint design

Designet på denne gaming stol er råt og maskulint, og vil uden tvivl fuldende det resterende at dit setup, hvis det er denne stil du er på udkig efter. Gamer stolen er desuden solid og robust idet at rammen er lavet af karbon og stål, hvilket garanterer et langtidsholdbart resultat.

Fremmer korrekt kropsholdning

MSI MAG CH130 X er fremstillet af slidstærkt stof og har en polstret nakkestøtte og lændestøtte for stabilitet og komfort. Det ergonomiske design fremmer korrekt kropsholdning, mens den justerbare højde og hældning, giver mulighed for tilpassede og komfortable gaming sessioner. Desuden kan armlænene justeres på en sådan måde, at der ydes optimal støtte til dine håndled og albuer.

Fourze Lightning RGB Gaming Chair – Black

 • RGB-belysning
 • PU kulstofslæder
 • Max vægt 150kg

Fourze Lightning RGB er ergonomisk designet til at give støtte til ryg og nakke, og den polstrede sædehynde sikrer timevis af behagelig gaming. Enhver gamer med forkærlighed til RGB-belysning vil uden tvivl elske denne gamingstol, da den bidrager til en yderst cool gaming atmosfære.

PU læderbetræk

Stolen er lavet med en holdbar stålramme der kan bære op til 150 kg og den har et behageligt PU-læderbetræk, som er let at rengøre. Fourze Lightning RGB Gaming Chair har også justerbare armlæn og et ryglæn der kan lænes tilbage, så du kan finde den perfekte position når du spiller.

Medrivende oplevelse med RGB

Med RGB-beslyningen kan du vælge mellem 6 rene farver eller 33 farvekombinationer for at skabe den perfekte stemning når du gamer, hvilket giver en virkelig medrivende oplevelse. Fourze Lightning RGB er et godt valg for dig, som leder efter en robust stol med høj siddekomfort og et stilfuldt design, der bidrager til gamer stemningen.

Hvorfor er en ergonomisk kontorstol vigtig?

En ergonomisk kontorstol er vigtig af en række forskellige årsager. For det første hjælper den med at reducere træthed og forbedre produktiviteten ved at sikre, at din krop er i en behagelig, understøttet stilling. For det andet er den med til at mindske risikoen for skader ved at forhindre, at du belaster din ryg, nakke eller skuldre. For det tredje kan det hjælpe med at forbedre din kropsholdning ved at støtte din rygsøjle i en oprejst stilling. Endelig kan en ergonomisk kontorstol også bidrage til at øge blodcirkulationen og reducere stressniveauet.

Er en gamerstol bedre end andre stole?

Det er forskelligt fra person til person hvilken stol der er bedst til netop deres behov. Derfor er det vigtigt, at du tænker på dine egne behov, og hvilke funktioner der er nødvendige for dig. Hvis du ikke ved hvilken type stol du skal have, eller hvis du ikke har prøvet lidt forskelligt, så kan det være en god idé at prøve dem hos en forhandler, inden du bestiller en. Ved at gøre dette, så sikrer du, at du finder en stol, som kan give din krop den støtte, som den har brug for.

Det smarte ved gamingstole kontra mange andre stole, det er, at man kan justere dem på flere parametre. Det er dog vigtigt, at man justerer dem så de passer til ens egen krop. Derfor kræver det typisk, at man tester det løbende, og justerer løbende, hvis man føler man sidder forkert.

Hvilke gamerstol mærker er populære?

Efterhånden som gaming er blevet mere og mere populært, så er der kommet flere og flere forskellige producenter til. Der er dog nogle specifikke mærker som skælder sig ud, da de har været med fra start, og altid har solgt gode produkter.

AKRacing

AKracing er et kendt mærke, når det kommer til gamer stole. En AKracing stol er kendt for den høje kvalitet, og kan købes i flere forskellige prisklasser. De har lavet stole til dem som skal have deres første stol, men de har også lavet premium stole, som er til dem der vil have det bedste af det bedste.

HyperX

HyperX laver ikke kun stole, de laver også meget andet. Heriblandet gaming tastatur, mus, headset og borde. De har specialiseret sig i udstyr til gaming, og du er derfor i gode hænder, hvis du vælger et produkt fra HyperX. Deres stole har typisk et lidt andet design end det traditionelle, hvorfor du skal vurdere hvilken type design du bedst kan lide.

DxRacer

DxRacer er ligesom AKRacing et mærke, som har været der længe. De har derfor styr på hvad de laver, og har været igennem alle børnefejlene, som der typisk er ved nye brands. Ved at købe en DxRacer får du derfor en stol af høj kvalitet, som du kan blive glad for i mange år.

Hvilke materialer kan jeg få en gamerstol med?

Materiale er en vigtig overvejelse du skal gøre dig, når du skal finde en gamerstol. Det er det, fordi det vil have indflydelse på prisen af stolen, hvordan den er at sidde i, men også hvor længe den vil holde. Typisk så laves gamerstole i to forskellige materialer, materialer som har hver deres fordel.

PU-læder

PU-læder er et populært valg, når det kommer til stole til gaming. Det er det, fordi det er slidstærkt, det er let at rengøre, og så ser det skide godt ud. Derudover så kan PU-læder let vedligeholdes, så du kan bruge stolen i mange år uden problemer. Det eneste problem der er med PU-læder, det er, at når det begynder at blive slidt, så kan det falde af i plamager, og derved ikke være særlig kønt.

Stof

Stof er meget traditionelt at bruge på kontorstole, men hvilken type stof det er kan variere meget. Det der kan gøre stof til et godt valg er, at det typisk kan ilte bedre, og derved gøre stolen mindre varm at sidde i. Stof tager dog lettere skade end PU-læder, og derudover så er det ikke lige så let at rengøre. Hvis du derfor kommer til at lave en plet, så er den typisk ikke så let at få af igen.

Hvordan vælger man den rette gamer stol?

Når du skal vælge en gamerstol, så er det vigtigt, at du sørger for komforten er i orden. Derudover skal du overveje hvilke funktioner den skal have.

Hvad koster en gamer stol?

Der er flere prisklasser på gamerstole, men kvalitet og pris går hånd i hånd. Priserne varierer fra 500kr – 4000kr.

Hvilke mærker har de bedste gamer stole?

Der findes mange mærker, når det kommer til gamer stole. Du kan dog altid forvente høj kvalitet, hvis du vælger en stol fra AKRacing, DxRacer, Paracon eller HyperX.

Kommenter

Relaterede Indlæg

Trådløse høretelefoner test – De 7 bedste høretelefoner på markedet

Trådløse høretelefoner test – De 7 bedste høretelefoner på markedet

Blender bedst i test – Den bedste blender i test

Blender bedst i test – Den bedste blender i test

Mikrofon test – Find den bedste mikrofon til PC

Mikrofon test – Find den bedste mikrofon til PC

Powerbank test – Find de bedste powerbanks i test

Powerbank test – Find de bedste powerbanks i test

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Gaming

Seneste produkttests