MSG Sphere Las Vegas – Kæmpemæssig kugleformet konstruktion

MSG Sphere Las Vegas – Kæmpemæssig kugleformet konstruktion

Las Vegas er kendt for at helt vildt – intet andet sted kan du opleve Eiffeltårnet, Venedigs kanaler, romerske shopping centre og storslåede kasinoer indenfor få minutters gang af hinanden. Det er en turistdestination uden lige, og der er altid attraktive rejser til Las Vegas på tilbud. Men det handler om at holde byen spændende og interessant, og det kan man i særdeleshed sige, at denne nye konstruktion vil gøre. Det bliver helt vildt.

Aldrig set før

Madison Square Garden Entertainment har valgt at finde på noget helt nyt, som aldrig er set andre steder. De vil nemlig bygge en sfærisk bygning (med andre ord: en stor kuppel), som på indersiden vil være én stor LED skærm. Der vil være et stort auditorium inde i bygningen, og det vil være muligt at vise alt for publikum, som netop kan se dette på den store skærm, som dækker hele væggen.

Det vil derfor være det perfekte sted til kæmpe events, som boksekampe og lignende, hvor der netop kan trækkes et ekstra stort publikum til. Det giver også muligheden for shows og opvisninger, hvor man kan inddrage den store skærm i opvisningen, så man f.eks. kan give en illusion af at det foregår udenfor, under vandet, eller hvad end man ønsker. Det giver en helt ny mulighed for dybde og indlevelse i shows, som kan revolutionere underholdningen.

Ydersiden

Og hvis du synes det hele lyder fedt, så kan vi fortælle dig, at der er endnu mere ved dette. Ydersiden af den sfæriske bygning har nemlig også noget helt specielt at byde på. Hele ydersiden er nemlig dækket af programmerbare lysenheder, så man faktisk kan vise billeder selve bygningen. Hvis der f.eks. er en koncert i gang inde i bygningen, så vil det være muligt at vise billeder af den frem for hele byen.

Dette helt spektakulære design tager underholdningen til et helt nyt niveau, ved at kunne vise det frem på en helt ny måde – så folk netop ved, hvor meget de går glip af ved ikke at være derinde.

Ønsker du at vide mere, så kan du læse mere om hele projektet her:

Las Vegas kæmper for sin status

Las Vegas har jo i mange år været kendt som det absolut vildeste sted, når det handler om underholdning og oplevelser. Men det er igennem de seneste år blevet udfordret på netop dette punkt, hvilket særligt sker fra steder som Dubai og Saudi Arabian, som ønsker at blive de mest attraktive turistdestinationer i verden. Dette ses blandt andet i Saudi Arabiens enorme projekt, The Line, som er en 170 kilometer lang by, som bygges i den arabiske ørken.

Flyt til Las Vegas

Ønsker du at komme væk fra kolde Danmark? Så kan du måske med fordel overveje at flytte til Las Vegas. Det vil helt klart være en oplevelse, og du vil få muligheden for at blive en del af verdens underholdningscentrum.

Relaterede Indlæg

Luksus ski resort til 500 milliarder dollars – i ørkenen!

Luksus ski resort til 500 milliarder dollars – i ørkenen!

Mukaab – En 400 meter høj kubeformet skyskraber

Mukaab – En 400 meter høj kubeformet skyskraber

Danmarks største burger – Kan du spise den?

Danmarks største burger – Kan du spise den?

Penthouse i midten af Costa Ricas Jungle – Skal du afsted?

Penthouse i midten af Costa Ricas Jungle – Skal du afsted?

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming